Biberon Reddi

201 görüntüleme
R

Rabia G.

3 Eylül 2025 05:47
Merhabalar 8 aylığız biberon reddi yaşıyoruz acente marka kullanıyorum ama tutmuyor biberon önerileriniz var mu
H

Hülya G. ..

3 Eylül 2025 07:02
Philips avent, tommee tippee bu ikisini kullandım deneyebilirsiniz
R

Rabia G.

3 Eylül 2025 07:23
Avent kullanıyorum ama tutmuyor 6 numaralı başlığa mı geçsem acaba
T

Tansu Ö.

3 Eylül 2025 09:34
Merhaba bebeğim çok az emiyor bırakıyor biberon istemiyor diyebilir miyiz yoksa sütü mü içmek istemiyor
R

Rabia G.

3 Eylül 2025 10:08
Bebeğim emmiyor 3 aylıkken emmeyi bıraktı 4 ay sağdım verdimmmm 1 artık sadece mamayla ilerliyoruz ama artık biberon istemiyor önceden attığım buzluktaki sütleri de denedim onları da biberonla içmiyor
Merve K. .

Merve K. ..

3 Eylül 2025 11:59
Lansinoh deneyin
G

Gamze D.

3 Eylül 2025 13:35
Merhaba Şu anda ben de aynı sorunu yaşıyorum 2 ay öncesine kadar Avent biberon kullanıyordu hiçbir sıkıntı yoktu 2 aydır biberon vermediğim için şu anda biberon reddi yaşıyoruz emzik ucu ve biberon markasını değiştirdim uyurken vermeyi denedim yine Tutmuyor çözümünü bulursanız soruyu günceller misiniz
G

Gizem B. ..

11 Eylül 2025 21:43
Benim de nir çözüme ihtiyacım var, bebeğim 7,5 aylık ve 2 aydır biberon tutmuyor, işe başlayacağım nasıl beslenecek diye düşünüp duruyorum yardımcı olun
S

Saziye G.

12 Eylül 2025 00:18
Philips avent
M

Melike A. ..

12 Eylül 2025 03:39
Benim oğlumda 3aylıkken emmeyi bıraktı sütüm olmadığı için şuan 7aylık yaklaşık 2aydır biberon reddi var avent kullanıyoruz mamayı kaşıkla verdiğim zaman yiyor ama biberonu asla istemiyor çok acıkırsa tutuyor sadecee ek gıda alıyor tabi ki o yüzdende pek aramıyor gibime geliyor bana kaşıkla yemek daha hoşuna gidiyor bence sizinde öyle olabilir mi
R

Rabia G.

12 Eylül 2025 03:40
Melike Hanım bizimkine de ek gıda tatlı geldi mamayı istemiyor bende bazen son çare pipetle veriyorum
Esenay Ç. .

Esenay Ç. ..

Emzirme Danışmanı

12 Eylül 2025 06:45
Merhaba bebek biberon reddi yaşamaz mutlaka arkasında yatan bir neden vardır Buda genelde bebeğin ağrısının olmasıdır Ve ağrısını gidermeye çalışmanız olacaktır önerim  En önemli red sebebi ise bebek tok ise hiçbir şekilde almak istemeyecektir bebeğinizin acıktığından emin olun Bebek ne zaman isterse o zaman besleme yapın ısrar zorlama yaparak bebeği beslemeye çalışmayın
R

Rabia G.

12 Eylül 2025 06:49
Sabah 10 saat aç uyanıyoruz yine de almıyor mesele bugün öyle oldu en son uykuya geçerken emziği çıkarıp verdim
M

Melike A. ..

12 Eylül 2025 20:18
Evet Rabia hanım sabah uyandığında benim oğlumda aç oluyor gece yemiyor birşey yinede almıyor biberon doktorumlada görüştüm çok sorun etmedi ek gıda yiyorsa daha ne istiyorsun dedi açıkcası mamayıda mecburiyetten vermiştim zaten çok sağlıklı bulmuyorum ek gıdadan devam ediyoruz
R

Rabia G.

21 Eylül 2025 09:18
Merhabalar Melike Hanım bende artık sorun etmemeye başladım inatlaşmıyorum ve inanır mısınız içmeye başladı ben umursamadıkça ama çoğunlukla ek gıda veriyorum bal patlıcan tuz şeker hariç her şeyi anam babam usulü veriyorum artık bize de tuzsuz yapıyorum hep beraber aynı şeyi yiyoruz böyle olunca daha da iştahı açıldı ve kilo almaya başladı.Sanırım umursamamak kafaya takmamak gerekiyor ama biz anneler de çok mümkün olmuuor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir