Biberon İstemiyor Alternatif ?

53 görüntüleme
H

Hatice K.

19 Ekim 2025 17:47
Merhaba. İşe başlayacağım için bebeğimi biberona alıştırmaya çalışıyorum ama istemiyor. Biberonu emmiyo damaklarıyla ısırıyor.philips,lansinoh biberonları denedim ama değişen bir şey olmadı. Altenatif ne yapabilirim ne deneyebilirim? Şuan 3,5 aylık sadece anne sütüyle besleniyor.
D

Didem H.

19 Ekim 2025 17:59
Merhaba farklı bir markayı ya da eczaneden aldığınız sıradan bir biberonu deneyin arkadaşımın bebeği avent yerine onu sevmişti. Yine almazsa en son cup feeding diye aratin nette o şekilde deneyin. Biberon kadar konforlu olmasa da prematüre veya normal yenidoganlarda bile uygulanıyor ihtiyaç halinde
A

Ayşen

19 Ekim 2025 18:14
Bende bircok marka denedim en son doktor arkadasimin tvavsiyesiyle anne sutunu biraz daha sicak verdim bebegim ancak oyle icti ve biberonu tuttu bir deneyin isterseniz insallah ise yarar :)
Esenay Ç. .

Esenay Ç. ..

Emzirme Danışmanı

20 Ekim 2025 06:49
Hatice Korkmaz Hanım işe başlayacağınız için biberon vermek zorunda değilsiniz biberon verdiğiniz taktirde bebek sizi emmeyecek ve red başlayacaktır burada kullanmanız gereken ve benim önerim alıştırma bardağı bazı bebekler hemen alıştırma bardağını kabul etmeyebiliyor ama bazı yöntemler ile alıştırma yapıyoruz ve süreci rahat bir şekilde devam ettiriyoruz. İşe başlama hazırlığı başlığı altında destek almak isterseniz yardımcı olurum 05060389958 Numaralı hat üzerinden benimle iletişime geçebilirsiniz

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir