Biberon Almama- Biberon Reddi

52 görüntüleme
H

HafsaÖ.

8 Ocak 2026 17:44
Merhaba bebeğim 6 aylık işe başladım ancak biberonu asla kabul etmiyor . Babası vermeye çalıştı 3 gün boyunca almıyor avent Lansinoh ikisini de denedik olmuyor. Alıştırma bardağı chicco ve avent denedik onlar da olmuyor. Bebeğim 5 saat aç kalıyor. Çay kaşığı ile vermeyi denemiş babası ama tahmin edersiniz çoğu dökülmüş enjektör aklıma geliyor ama babaannesi onu kolay kolay yapamaz. Önerilerinize çok ihtiyacım var.
A

Ayşegül Ü.

8 Ocak 2026 17:48
Anne sütü kaşığı denediniz mi? Hem onda o kadar dökülmüyor. Birçok markanın var. Ben onu kullanmıştım . Babyjem marka.
H

HafsaÖ.

8 Ocak 2026 17:49
Elimde aynı ürün var ama bir arkadaş çok zor ayarlaması dediği için hiç denemedim.
B

Betül ..

8 Ocak 2026 17:52
Sevdiği bir şey varsa ağzına onu verirken emme refleksini gösterdiği an biberonu verin öyle yapa yapa alışıyor yani ben öyle yaptım
H

HafsaÖ.

8 Ocak 2026 17:52
Oyuncak gibi falan mı Betül hanım
R

Rahime

8 Ocak 2026 18:06
Benim bebeğim de 3,5 ayliktan basladi biberon reddi. Meme reddimiz zaten vardi. Simdi 6 aylik ve halen var malesef gecer dediler gecmiyor bizde 6 aylik bebek 90 cc icirene kadar neler cekiyorum. Bi elimde biberon agzinda diger elimde oyuncaklarla dikkatini dagitmaya calisiyorum tabi bi yandan da sarkilar soyluyorum 🤣🤣 cok zor ebir durum cok iyi anliyorum sizi bol sabirlar diliyorum umarim sizinki cabukcak gecer
H

HafsaÖ.

8 Ocak 2026 18:12
Teşekkürler rahime hanım bizimki hiç biberon almadı nasıl olacak bilemiyorum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir