Biberon Almama- Biberon Reddi
52 görüntüleme
H
HafsaÖ.
8 Ocak 2026 17:44
Merhaba bebeğim 6 aylık işe başladım ancak biberonu asla kabul etmiyor . Babası vermeye çalıştı 3 gün boyunca almıyor avent Lansinoh ikisini de denedik olmuyor. Alıştırma bardağı chicco ve avent denedik onlar da olmuyor. Bebeğim 5 saat aç kalıyor. Çay kaşığı ile vermeyi denemiş babası ama tahmin edersiniz çoğu dökülmüş enjektör aklıma geliyor ama babaannesi onu kolay kolay yapamaz. Önerilerinize çok ihtiyacım var.
A
Ayşegül Ü.
8 Ocak 2026 17:48
Anne sütü kaşığı denediniz mi? Hem onda o kadar dökülmüyor. Birçok markanın var. Ben onu kullanmıştım . Babyjem marka.
H
HafsaÖ.
8 Ocak 2026 17:49
Elimde aynı ürün var ama bir arkadaş çok zor ayarlaması dediği için hiç denemedim.
B
Betül ..
8 Ocak 2026 17:52
Sevdiği bir şey varsa ağzına onu verirken emme refleksini gösterdiği an biberonu verin öyle yapa yapa alışıyor yani ben öyle yaptım
H
HafsaÖ.
8 Ocak 2026 17:52
Oyuncak gibi falan mı Betül hanım
R
Rahime
8 Ocak 2026 18:06
Benim bebeğim de 3,5 ayliktan basladi biberon reddi. Meme reddimiz zaten vardi. Simdi 6 aylik ve halen var malesef gecer dediler gecmiyor bizde 6 aylik bebek 90 cc icirene kadar neler cekiyorum. Bi elimde biberon agzinda diger elimde oyuncaklarla dikkatini dagitmaya calisiyorum tabi bi yandan da sarkilar soyluyorum 🤣🤣 cok zor ebir durum cok iyi anliyorum sizi bol sabirlar diliyorum umarim sizinki cabukcak gecer
H
HafsaÖ.
8 Ocak 2026 18:12
Teşekkürler rahime hanım bizimki hiç biberon almadı nasıl olacak bilemiyorum