Biberon

233 görüntüleme
M

Mürüvvet K.

27 Ağustos 2025 15:28
Cotomono biberon kullanan var mı bebeğimi doğduğundan beri emzirme mama takviyesi ile devam ediyordum 11 haftalık meme reddi yaşadık 6 haftalıkken kilo almıyordu mamayı arttırdık her yolu denedim eds kaşık hiçbirini kabul etmedi sadece biberon Philips avent kullandım onunda ağzının kenarıyla tutuyor hava yutuyor emmeyi umuttu memede hiç emmiyor ne yapacağımı bilemiyorum
İ

İrem E.

27 Ağustos 2025 15:36
Benim bebeğim doğduğunda memeyi tutmadı sağarak besledim ve aventlerle hiç anlaşamadık bebek onu çekmek için çok efor harcıyordu sonra comotomo aldık ve rahatladık onu çok rahat kullandı
merve

merve

27 Ağustos 2025 15:42
Lansinoh denediniz mi
M

Mürüvvet K.

27 Ağustos 2025 20:15
İremcim comotono hızlı mı akıtıyor acaba memeye dönsün istiyorum ben bi de gaz yapmasın
M

Mürüvvet K.

27 Ağustos 2025 20:15
Merve denemedim o nasıl akış hızı
İ

İrem E.

27 Ağustos 2025 20:31
Comotomoyu bebeğim 3 haftalıkken kullanmaya başlamıştık ve hızlı değildi kontrollü içiyordu 2 ay comotomodan benim sağdığım sütleri içti 2. Ayın sonuna doğru memeyi tutmaya başladı ve biberonu bıraktık ama o 2 ay bizim hayatımızı kurtardı resmen çünkü her biberonu denemiştik . Lansinoh da almıştık ama bize akış hızı çok geldi bebeğim boğulur gibi oldu kullanamadık
merve

merve

28 Ağustos 2025 06:32
Akış hızı yavaş ben 3 aylıkken başladım suan 1 yaşında başka biberon ucu kullanıyorum daha hızlı gelen büyüdü çünkü , hem meme reddi de yapmadı
B

Burcu S. ..

29 Ağustos 2025 10:57
Avent biberonun 1 ay üstü olani alabilirsiniz yavaş akışlı ve 0 olana göre daha kolay içiyorlar
D

Duygu Ç. ..

5 Eylül 2025 17:46
Merhaba benim sütum gelmedi hastanemiz sağolsun eds ile besledik ilk 2 ay tam bir işkence yemin ederim ama çok uğraştım memeyi tutsun belki sütüm gelir artar diye ama hormon meselesi işte bir de bir kaç yan etken vardi neyse çok önemli değil. Biz dr browns gaz önleyici kullandık içerisinde yeşil bir aparatı var çünkü ise başladım ve bakıcı eda ile veremeyeceği için mecbur biberona geçtim sunan hala biberonda yani bu bebekle alakalı benim arkadaşıma da Dr browns iyi gelmemiş avetle çok mutlu. Eğer memeye devam istiyorsanız biberon mümkün mertebe kullanmamalısınız memeyi alıyorsa ilk meme sonra biberon sonra yine meme ile emzirme bitirilmeli bana danışman bu sekilde bilgi vermişti
D

Duygu Ç. ..

5 Eylül 2025 17:50
Hatta Biberon kırıldı 3 ayda lansinoh aldık gece beslemesi yapmamız gerekiyordu acil bulabildigimiz o vardı ve mama fışkırıyordu kızımın ödü patladı tabi bizimde 🫣 tekrardan Dr Brown aldık birde 3 ayda bir değişmesi gerekiyor biberonlarin

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir