Bexero ve Nimerix Aşısı Sonrası Mama Emmiyor

336 görüntüleme
S

Seda A.

17 Ağustos 2025 17:03
Merhaba dün bexero ve nimerix aşı yapıldı bebegim 3 aylık ilk doz dünden beri mama istemiyor emmiyor huzursuz ne yapmam lazım acaba yaşayan var mı
S

Selen K. B.

17 Ağustos 2025 17:16
Ateşi olmasa dahi kilosuna uygun Calpol verebilirsiniz rahatlatır
E

Ezgi D.

17 Ağustos 2025 17:43
Bizde iştahsızlık değil ama huzursuzluk , uykuya dalamama ve ateş olmuştu. Calpole öncesinden başladık, emmediğinde de zorlamamıştım. 2-3güne geçiyor
E

Ezgi D.

17 Ağustos 2025 17:44
Bir de olabildiğince sakin olmanızı öneririm , biz şurup ve gaz damlasıyla kaoslu 3 gün geçirdik 🤦🏼‍♀️
S

Seda A.

17 Ağustos 2025 18:16
O zaman bir gün daha sabredeyim huzursuzluk ve huysuzlugu hala var ama mama emmek istememesi endişelendirdi haliyle
İlsu O. K.

İlsu O. K.

18 Ağustos 2025 21:08
Merhaba; aşı sonrası huzursuzluk ya da ateş görülebilir normaldir. 3 güne kadar uzayabilir. Genelde ateş ilk 48 saat içinde görülür geçer ama takip edilmelidir. Huzursuzluk ise ilk günden sonra genelde görülmez. Her bebekte ateş ya da huzursuzluk olmaz biz ikinci dozları daha rahat geçirdik (bebeğim prematüre) İştahsız olması durumu aşı kaynaklı olacağını düşünmüyorum açıkcası genelde bebekler aşı sonrası emmeyi pek reddetmez duygusal açlık kaynaklı, başka bir neden olabilir diş, gaz, burun tıkanıklığı gibi sebeplerde olabilir. Mama istemiyor, emmiyor ise iki gündür nasıl beslediniz? Bebeğinizin her beslenme saatinde devam eden bir red durumu varsa bu aşıdan değildir, çocuk doktorunuzla bir görüşmenizde fayda var.

Çok geçmiş olsun 🙏🏻
B

Büşra N. T. ..

19 Ağustos 2025 14:48
Benim bebeğim 5 aylık olcak öememjit için geç mi hangisini yaptrmalıym
S

Seda A.

20 Ağustos 2025 14:44
Anne sütü ile ama mama ağırlıklı beslenen bir çocuk anne sütüm yeterli değil ve şuan mama asla istemi biberon görünce ögg diyor ve aşıdan önce böyle bir durum yoktu aşı yaptırıp geldik emmemeye başladı
S

Seda A.

20 Ağustos 2025 14:45
Büşra hanım geç mi bilmiyorum ama bize doktor ilk dozu 3. Ay ikinci dozu 5. Ay olarak önerdi
İlsu O. K.

İlsu O. K.

23 Ağustos 2025 21:13
Oğlumda hem anne sütü hem mama alıyor benimde sütüm yeterli değil 🤗 ama merak ettim Seda Hanım bebeğiniz tekrar beslenmeye başladı mı?
S

Seda A.

2 Eylül 2025 14:55
Ilsu hanım mama değiştirdim üçüncü mamayı sanırım emecek ya da çok aç olduğu için bugün emdi Hipp mama aldım onu iki kere emdi inşallah devam eder

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir