Bexero 3.doz

140 görüntüleme
M

Medinenur A. ..

12 Aralık 2025 18:34
Kızım bugün Bexero 3. Doz aşısını oldu 13 aylık. Ayağını bacağını oynatamıyor yani çok ağlıyor aşı yerine baktım bir şey yok. Harkeetleri kısıtlandı resmen yürüyen sürünen çocuk şuan korkuyor adım atıp sürünmeye. Acile götürdük normal dedi eğer geçmezse poliklinike getirin dedi. Daha öncekilerde hiç böyle şeyler yaşamamıştık sizde de oldu mu?
C

Ceren G.

12 Aralık 2025 19:09
Benimkide 5 aylık. Dün ilk doz bexsero oldu asi yeri kızardı şişti sertleşti sıcak birde. Tedirgin etti beni bu durum sizde böyle bir şey olmuş muydu daha önce
M

Medinenur A. ..

12 Aralık 2025 19:10
Hayır olmamıştı ilk gün biraz huzursuz oluyordu ama bu dozda hiç durmadan ağladı hareketleri kısıtlandı resmen bende tedirgin oldum
M

Mine K. T. ..

12 Aralık 2025 19:27
Geçmiş olsun umarım sorun yoktur biz de ikinci dozu olduk sorun olmadı 8 aylık şu an. Şifalar diliyorum.
Z

Zeynep K.

13 Aralık 2025 18:23
Bizim de ilk dozda bişey hissettmedik ikinci de çocuk her yeri yıktı yani acıdan. Üçüncüde ne yapariz bilmiyorum artık
Seher G. G.

Seher G. G.

14 Aralık 2025 08:17
@Medinenur Aslan Geçmiş olsun ,şuan nasıl kızınız acaba iyileşebildimi?
M

Medinenur A. ..

14 Aralık 2025 08:30
Evet çok şükür iyileşti ilk gün galiba kendini kastığı için bacağını oynatamamış doktorda öyle demişti acilde ki. Sizler de tedirgin olmayın ilk gün öyle olup sonra geçiyor @Seher Gümüş Gürbüz
G

Gülcan C.

19 Aralık 2025 19:58
Bizde bugün son dozu olduk ve bizde de aynı durum söz konusu:( Sağ bacağının üzerine basamıyor canı çok yanıyor gibi :(
M

Medinenur A. ..

19 Aralık 2025 19:59
İnşallah hemen düzelir ama 1 gün böyle geçiyor sonra düzeliyor korkmayın inşallah

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir