Bestlak Damla
154 görüntüleme
K
Kader P.
24 Eylül 2025 09:24
15 günlük lohusayim sütüm yetersiz gibi cnku günde bir kere bez değişimi yapıyorum dolu dolu idrarda değil kakasını ,4 gündr ypmiyo😭 cok üzülüyorum
M
Meltem K.
24 Eylül 2025 09:27
Süt artırıcı yöntemleri uygulayın ancak bununla beraber mamaya da başlayın isterseniz. Bebeğiniz yetersiz besleniyor bu da kilo kaybına ve başka sorunlara neden olabilir. Benim de ilk baslarda oyleydi. En yakın zamanda doktora gitmenizi tavsiye ederim.
E
Ebru Ç.
24 Eylül 2025 09:28
Yetersiz olduğunuzu düşünmeyin vücudunuz yeni bi sürece adapte olmaya çalışıyor sadece. Destek alabiliyorsanız ailenizden destek alın dinlenin bol bol su için bestlak damla bi süre kullandım bende işe yaradığını düşünüyorum inşallah sizde de etki eder ama damla tek başına bir çözüm değil. Kuru dut kuru incir yemeye özen gösterin günde 1-2 fincan rezene çayı demleyin moralinizi yüksek tutun ve olabildiğince emzirmeye çalışın sütünüz gelicektir. Bebeğiniz için de sağlıklı bir ömür diliyorum ♥️
E
Ebru Ç.
24 Eylül 2025 09:31
Bu arada bez sayısı Bence de düşük rutin kontrolleriniz olmalı bu süreçte gittiğinizde doktor muayenede normal dediyse sorun yoktur ama bende ilk zamanlar mama takviyesi vermiştim 15 gün kadar sonrasında sütüm arttıkça mamayı kesmiştim doktora görünün içiniz rahat olsun en azından
K
Kader P.
24 Eylül 2025 09:34
Doktora gttim mama destekli emziriyorum dediğiniz herşeyi yaptım dut rezene kimyon inşallah gelir sütüm

Selen B.
24 Eylül 2025 09:40
Maltana diye bi içecek var onu içtiğimde 4 gün sütüm artmıştı bi deneyin isterseniz sizede faydası olur inşallah
G
Gözde ..
24 Eylül 2025 17:45
Merhabalar, öncelikle süt konusunda bende epey sıkıntı yaşadım. Ama yaptıklarımdan ama psikolojimin düzenlemesinden sütümü artırmayı başardım. Birincisi bol bol sıvı tüket ve lütfen sadece sadece dinlenmeye odaklan. Ben dinlendiğim zamanlarda uyuduğum zamanlarda sütüm artıyordu ama gün içinde başka şeyler yaparsam sütüm artmıyordu. Fırsat bulduğun her vakitte çocukla birlikte sen de uyu arkadaşım.Sonrasında hurma ve kuru incir tüket bunlar benim sütümü arttırdı. Yine hurma kuru üzüm kayısı kuru incir biraz rezene de atıp bununla komposta yapıyordum bu da sütümü arttırdı. Ekstra rezene demlerseniz de sabah ve akşam sütünüze iyi gelir. Her emzirmeden sonra mutlaka büyük bardakla su tüketmeyi unutmayın. Çocuk aç olsa inanın felaket şekilde ağlıyor zaten. Sütüne güven kendine güven. İçinden sürekli bebeğini emziririen benim sütüm bebeğime yetiyor sütüm şarılşarıl akıyor de inan ki faydasını göreceksin gülünç gelebilir belki ama böyle. Yine destekleyici bestlak kullanabilirsin ben de kullandım benim sütümü bu da artırdı. Youtube da bununla ilgili çok güzel videolar var ben onlardan öğrendim. Sütünü coştur mom :)
G
Gözde ..
24 Eylül 2025 17:48
Ve de arkadaşım unutma ki evet anne sütü çok değerli ve mucize gibi birşey. Ama çok daha önemli olan bebeğinin karnının doymuş olması. Her bebek illa annesini emecek anne sütüyle büyüyecek diye birşey malesef ki yok. Karnı doysun keyfi olsun yeterli

Nazlı G. B.
Diş Hekimi
24 Eylül 2025 18:00
Kader hanım, uyuyun dinlenin su için ve kendinize sürekli bebeğime yetiyorum sütüm yeterli diyin. Stres sizi etkiler . Size ihtiyaç varsa doktorunuz zaten gereken takviyeyi söyler, siz kendinize iyi bakın.
Kendinizi üzmeyin, sık sık emzirin. Bebek meme ucunu uyardıkça üretim artar 💕
Kendinizi üzmeyin, sık sık emzirin. Bebek meme ucunu uyardıkça üretim artar 💕