Bestiron Damla
90 görüntüleme
N
Naz Ş.
8 Ekim 2025 21:38
Bestiron damla kullanan var mı? İçeriği en temiz olduğu için aldım fakat ne kadar kullanacağımı bilmiyorum çocuk doktoruna danıştım ferrum önerdi bestiron 20 damla kadar dedi ama emin olamadı (9 aylık bebeğim)

Ayça K. A.
Hemşire
8 Ekim 2025 21:42
Bestiron damla içerisinde portakal aroması var. Aromalı bir ürünün tam anlamı ile temiz içerik olduğunu söylemek pek mümkün değil açıkçası. Ayrıca Yardımcı maddeler arasında gliserin, mikroenkapsülaj materyalleri (örneğin kalsiyum aljinat) var bir araştırmak istersiniz belki
N
Naz Ş.
8 Ekim 2025 21:55
Evet araştırmam sonucunda piyasadaki markalar arasında en güvenilir bunu buldum. Aroma kısmı haricinde bir firesi yok yardımcı maddedeki koruyucu aljinat temiz içerikli kabul ediliyor. Piyasadaki ürünlere göre içeriğindeki katkılar minimal fakat dozu çok fazla geliyor ve bu sebepten tedirgin oluyorum farmakolog yada biyokimyacı değilim ne kadar iyide olsa soru işareti hep var

Ayça K. A.
Hemşire
8 Ekim 2025 22:02
İçerik konusunda endişelerinizi yazmışsınız ben de genel olan bilgiyi paylaştım sizinle. Kullanımı ise hekiminizle beraber ayarlamanız gerekecek 9 aylık olduğuna göre bir kan tahlili yapılmış olmalı , buna dayanarak değerleriniz artı beneğinizin kilosıuna göre hekiminiz size ne kadar kullanmanız gerektiğini ayarlamalı burada şu kadar kullanın demek çok yanlış olur sevgiler 🙏🏼
N
Naz Ş.
8 Ekim 2025 22:07
Evet haklısınız fakat doktorumuz siz ferrum kullanın bestironda 20 damla gibi bir durum oluyor dediği için buradan deneyimleyen ailelere danışmak istedim. 💕

Ayça K. A.
Hemşire
8 Ekim 2025 22:11
Farklı bir hekim görüşü alabilirsiniz belki ?20 damla gibi oluyor çok ucu açık bir söylem. Net olarak hekim söylemedi ise buradan birinin bir tsvsiyesi çok yanlış olur. Dediğim gibi uzman görüşü ile kilo ve tahlil sonucu ile bir miktar ayarlaması yapmanız gerekiyor 💕