Beslenme Uyku

76 görüntüleme
Z

Zelal ..

6 Ocak 2026 08:41
Bebeğim 50 günlük 37 haftalık doğdu ve doğum kilosu 2180 bebeğimi hala geceleri de ols a 3-4 saati geçemeyecek şekilde uyusa da uyandırıp beslemeye çalışıyorum uyandırdığım zaman çok aç uyanıyor ağzını arıyor. Ben uyandırmadan sanki açlığını fark etmeyecek gibi bu şekilde uyumasına da izin vermlyorum gibi hissediyorum uyku da çok önemli ne yapmam gerek beslenmeyi nasıl yapmalıyım
G

Gdkmc

6 Ocak 2026 08:45
Uyuyan bebeği uyandırmayın acıktığında kendi uyanacaktır
Ilgım G.

Ilgım G.

6 Ocak 2026 09:20
Zelal Hanım bence doktorunuza danışın bu konuyu bebeğinizin izlemine göre gitmelisiniz ben 2 aylıkken hala 2-3 saatte bir emziriyordum uykusundan uyandırmadan emzirmeye çalışın, belki uyandırmamak doğrusu belki de henüz kasları gelişmediğinden çabuk yoruluyor ve uyuyakalıyor. Her acıkan bebek çok küçükken uyanamayabiliyor.
Ö

Özge T.

6 Ocak 2026 09:33
3-4 saati geçmiyor demişsiniz zaten iyi bir aralık emzirmek için, sarılık vs riski de yoksa uyandırmasanız daha iyi gibi… o deli gibi aranması refleks biraz da şuan tek yapabildiği emmek sevgili kuzucuğa sevgiler☺️

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir