Beslenme

52 görüntüleme
İ

İsminur

15 Eylül 2025 18:05
Oğlum 11 aylık ama ek gida yemek yemekten nefret ediyor dişi olmadiği için ne yapmaliyim
N

Naz E.

15 Eylül 2025 19:08
Benim oğlumda 11 aylık oda aynı ek gıda yemiyor diş yok hala acaba diş olmadığı için mi yemek istemiyorlar
E

Es

15 Eylül 2025 20:57
Bunun tersine dişi olan her çocuğun da iştahlı olması beklenir ama öyle bir durum yok ne yazık ki 🥲 yani diş sancıları iştahsızlığa sebep olabiliyor evet ama ek gıdaya olan ilgisizlik başından beri böyleyse daha farklı durumlar da olabilir. Sürekli farklı öğünler sunmaktan vazgeçmeyin, ben de 6 aylıkken başlamıştım ek gıdaya ama oğlum 8 aylıkken yemeye başladı o zaman hazır hissetti kendini. O süreçte devamlı bir şeyler sunmaya denetmeye çalıştım. Aşırı ısrarcı olmayın, pes de etmeyin, yemeye hiçbir şekilde zorlamayın, genelde ters tepiyor, beraberinde siz ve diğer aile bireyleri de yesinler özendirsinler, hep pozitif görünmeye çalışın zamanla alışacaklardır inşallah 🙏 diş de çıkmış olur o süreçte rahatlarlar 🙏

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir