Besin Alerjisiiii

102 görüntüleme
Ü

Ümran B.

14 Eylül 2025 23:31
Oğlumda besin alerjisi var. Yememem gerekenleri yemiyorum ama ona rağmen çok gazı oluyor,süt ve süt ürünleri hariç başka neler gaz yapar tecrübe eden annelerimiz varsa yardımcı olabilirmi 6 aylık ama hâla gas sıkıntısı çekiyor emmek istiyor geceleri ama gazdan ememiyor çok ağlıyor.
Elif O. .

Elif O. ..

14 Eylül 2025 23:54
Besin alerjisinden bağımsız gaz yapan durumlar örneğin emerken hava yutmasına ayaklarını üşütmesine gibi bi süre dikkat etmeyi deneyebilirsiniz. Rahatlatmak için kantaron yağı ile maşaj yapıp bacak egzersizleri yaparsanız kolaylıkla gazı çıkacaktır. Geçmiş olsun inşaAllah sağlıkla büyüsün yavrular.
Ü

Ümran B.

15 Eylül 2025 00:12
Hepsini yapyorum Elif hanım ama gece olunca çocuğa bir şeyler oluyor🥺🥺
E

Ece A.

15 Eylül 2025 00:52
Rezene çayı içmenizi öneririm. En çok gaz yapan yiyecekler Lahana, sarımsak, soğan, brokoli, karnabahar, salatalık, Kuru fasulye, nohut, mercimek, barbunya
Ü

Ümran B.

15 Eylül 2025 02:39
Rezene çayı günlük tüketiyorum,kimyon çayınıda tüketiyorum saydıklarınızın hiçbirini yemiyorum oğlum 10 günlükken başlamıştı gaz sorunumuz 6 aylık olduk hâla şiddetli gaz sancısı çekiyor. Baştan beri olduğu için bu saydıklarınızı o yüzden hiç yemedim🥲
Doktorum besin alerjisi dedi süt ve süt ürünleri tüketmiyorum asla bugünde yediğim bir şey yok doğru düzgün ama neden böyle oluyor anlamıyorum
N

Naide P. A.

16 Eylül 2025 18:20
Patlıcan yediğimde benim bebeğim de çok gazlanıp uyumuyordu sonrasında doktorumuz çoklu besin alerjisi olabilir diyince yediklerimi yazmaya başladım mesela domates , şeftali, kapya biber gibi bi kaç besin de vücudunda döküntüler yapmaya başladı ve gece uykularını uyumadı

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir