Besin Alerjisi

179 görüntüleme
D

Damla G. ..

13 Ağustos 2025 15:19
2 aylık oğlum var doktor alerjik olduğunu söyledi ama neye alerjisi var tam olarak çözemedik nasıl bir yol izlemeliyim
D

Damla G. ..

18 Ağustos 2025 20:54
Ben test yapılıp neye alerjisi varsa öğrenmek istiyorum böyle çok yorucu oluyor ne yiyeceğimi şaşırıyorum ama daha küçük diye sanırm yapmıyorlar yani doktor hiç demedi alerji testi diye kanlı kaka hiç olmadı mukuslu kaka var konağı var egzama yok pişik devamlı var zaten ona da alerjiden dolayı dedi kırmızı noktalar var popo deliğinde.
E

Edanur ..

7 Ekim 2025 10:07
Merhabalar kaç gün diyet yaptıktan sonra kakada kan geçer
M

Meliha T.

11 Ekim 2025 09:56
4.cü ayda inek sütü protein alerjisi çıktı süt ürünleri yemeyi kestim ancak normalde gaz sancısı olmayan bebeğim şu ara kaka yaparken çok kıvranıyor
Ecem T. Ö. E.

Ecem T. Ö. E.

Allerji Diyetisyeni

11 Ekim 2025 10:24
Damla hanım , iki aylık bir bebeğin besin alerjisi diyet yapılarak takip edilir ikinci ayda deriden veya kandan alerji testi yapılamaz. Alerji diyetleri vakaya ve belirtilerin şiddetine göre değişkenlik gösterir. Tek başınıza yapacağınız bilinçsiz diyetler size ve bebeğinize zarar verir. Bu konuda alanında profesyonel bir sağlık uzmanından destek almanizi tavsiye ederim. Geçmiş olsun.
G

Gülşah E. ..

14 Ekim 2025 21:24
Ben alerji doktoruna gittim ve deri testi için randevu verdiler. Benimde oğlum 2 aylık. Test sonuçları yanlışmi çıkıyor küçük olunca?

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir