Beşiğinde Uyumuyor

146 görüntüleme
E

Elif G. A. Ö.

19 Ekim 2025 09:52
Oğlum 54 günlük. Gündüz uykusu için ne zaman beşiğine koysam hemen uyanıyor. Beşiğinde uyutmak için çaba sarf ediyorum ama uyumuyor. Kucakta uyursa daha uzun uyuyor. Normal midir, bir yerde geçer mi yoksa beşiğinde uyutmak için çaba harcamalı mıyım?
E

Esra B.

19 Ekim 2025 10:04
Sizin sıcaklığınızı istiyor daha çok küçük ilk 3 ay normal böyle olması ancak eğer kundak yapmıyorsanız yarım kundak yapmanız işe yarayacaktır diye düşünüyorum
E

Elif G. A. Ö.

19 Ekim 2025 10:05
Yarım kundak yapıyorum yine de olmuyor
B

Bahar K.

19 Ekim 2025 10:11
Benim bebeğimde aynı şekilde asla uyumazdı koydupum anda uyanırdı şuan 6 aylık olacak hala da uyumaz tavsiyem siz uğraşın orda uyuması için sonrasında asla vazgeciremezsinşz ben gibi
E

Esra B.

19 Ekim 2025 10:13
Kokunuz ve sıcaklığınız onu rahatlatıyordur giydiğiniz kıyafeti yanına koyup uyutmayı deneyin, tabi ki bunu yaparken ortam sıcaklığı uygunsa karnı toksa burun tıkanıklığı vs yoksa sadece kokunuzu sıcaklığınızı duymak istiyordur
Ö

Özge M.

19 Ekim 2025 10:41
Benim kızım da 6 aylık ve söylediğiniz gibi asla beşikte uyumuyor, memede kucakta hep ve koyar koymaz uyanıyor. Bu kaç ay daha böyle devam edecek, beşiğe nasıl alışacak bu bebekler bir bilen yardım etsin 🥲
Rasime Ç. .

Rasime Ç. ..

19 Ekim 2025 11:47
Elif hanım merhababenim kızım 15 haftalık 2 haftadır ayakta sallayıp beşiğine o şekilde koyup 10 dk sallayıp beşikte uyutuyorum ilk 1 hafta hep yanında bekledim yanında oldugumu hissetsin diye şuanda o şekilde uyuyor birde ayakta sallamayı deneyin kucaktan daha rahat çünkü bir yerden sonra kollar artık dayanmıyor
E

Elif G. A. Ö.

19 Ekim 2025 11:58
Evet ayakta da sallıyoruz ama yine de beşiğe koyunca uyanıyor. Sanırım biraz daha beklememiz lazım kendi kendine uyuması için
K

Kübra ..

19 Ekim 2025 12:21
Tam 2 aylığız o şekildeyiz gerçekten. Geceleri de kucağımda birlikte uyuyoruz. Uyumak için mecbur üzerime yatırıyorum. Dik yatıyorum. Analık işte uyusunda diyorum varsın benim boynum tutulsun yoksa beşiğe koyar koymaz çığlık kıyamet

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir