Beş Aylık Bebekte Geçmeyen Burun Tıkanıklığı
61 görüntüleme
E
Emine G.
6 Kasım 2025 07:12
Merhabalar burun tıkanıklığına serum fizyolojikle temizlemekten başka ne iyi gelir acaba. Günde en az iki üç kere temizlememe rağmen bir türlü geçmiyor. Günde bir kere de aspiratörle çekiyorum yoksa içinde kalan serum fizyolojik hırıltı yapıp daha çok rahatsız ediyor
H
Hümeyra T.
6 Kasım 2025 07:54
Ben de gün içinde ve maalesef gece bebeğimin burnunu temizliyorum ama mevsimden dolayı sanırım sürekli doluyor. Biraz buhar veriyorum biraz aspiratörle çekiyorum. Durum daha ciddi ise serumfizyolojik🥲hasta değil ama dikkat edin hepimizin bu mevsimlerde burnu aynı; sürekli temizlemek zorunda kalıyoruz. Burun tıkanıklığı maalesef bizde de geçmiyor uykuları bölüyor. Ne burunmuş arkadaş dedim sık sık sümüklü🤐ama burunları çok kücük olduğu için böyle nefes alamıyorlar🥲 odanı nemi 45-60 arası ideal olan 55 bu şekilde de daha rahat olugor
A
Ahsen S. A.
6 Kasım 2025 08:03
Bizimde bir haftadır geçmeyin burun akıntımız ve hırıltımız var günde 3 4 kere yıkıyorum burnunu ama hırıltısı geçmiyo doktora götürmeyi düşünüyorum ama be ateşi var ne hapşurması var hiçbiri yok sadece burun akıntısı hırıltı