Beni Sevmiyor Mu?😞
145 görüntüleme

Garashlı .. G.
12 Eylül 2025 14:39
Eşim de ben de çalışıyoruz aynı iş yerinde. Bebeğimiz olduktan 6 ay sonra anlaşmalı şekilde işe yeniden başladım. Yani bebeğimle zaman geçiriyim diye eşimden erken eve geliyorum, en çok bebeğimle ben zaman geçiriyorum uyunlar oynuyoruz ve s. Fakat bebeğim babasına daha çok bağlı, 2 mizde duruyoruz onun kucağına gitmek istiyor, babasını görünce daha bi seviniyor, ondan ayrılınca ağlıyor. Benimle öyle deyil yani, bu beni çok üzüyor😔 Hatta amcasını ve teyzesini benden çok seviyor onların kucağından bana gelmiyor
S
Sema Ç.
8 Ekim 2025 08:24
Sen mukemmel hir annesin kesinlikle oyle dusunme bebeginde seni cok seviyor ve en cok sana ihtiyaci var belki farkli insanlar gormek onun ilgisini daha cok cekiyor olabilir benim bebegim daha cok kucuk ama dayimin esi de ayni durumu yasadi sizinle babasinda durmak babasiyla vakit gecirmek istiyordu surekli yegenimhic annesini aramazdi onunla iletisim kurmak istemezdi sonra zamanla tam tersj oldu anneye ilgisi cok artti babaya azaldi bu donemsel ve gecici birsey oldugunu dusunuyorum kendinizi uzmeyin lutfen

Rasime Ç. ..
8 Ekim 2025 09:00
Kesinlikle böyle düşünmeyin o sizin içinizde büyüdü ve sizinle olan bağı sonsuz o yüzden kendinizi üzmeyin sadce zamana bırakın gelişim zamanında bebekler anneyi sürekli yanında var olduğunu zaten hissediyorlar bu yüzden dış etkenler daha fazla ilgi çekiyor zamanla herşey yoluna giricek kendinizi üzmeyin Sema hanımın dediği gibi siz mükemmel bir annesiniz 🌺