Beklenmeyen Mutlu Son..

203 görüntüleme
Gamze Ö. O. .

Gamze Ö. O. ..

3 Ekim 2025 19:33
Merhaba, bu konu başlığı altında içimi dökmek istedim… Genetik kanser hücresi taşıyorum, doktorlar çocuğumun olmasını çok düşük bir ihtimal dediler, yumurtalarımı dondurmamı bile önerdiler. Neyse evlendim ve hemen hamile kaldım.. Ve süreç başladı.. Beta 40 dı bebeğimi öğrendiğim de 2 gün sonra da hapşırdım ve kocam bir parça düştü aha dedim düşük yaptım doktora gittim meğer üstüne adet görmüşüm.. Tekrar doktora gittim doktor kalp atışı yok ölü bebek kaydı açacağım dedi aynı gün başka doktora gittim kalp atışını duyduk ama kese çıkışa çok yakınmış 3 ay boyunca sadece yattım ve her gün eve hemşire geldi p.. iğne oldum. Sonun da kese yukarı çıktı ama bu sefer de bitmeyen parçalarım ve kanlarım gelmeye başladı.. Doktora her gittiğim de bir şey yok beni diyip gönderdi meğer gittiğim doktor riskli gebe grubundan anlamayan biriymiş ve doktor beyi her kuruluşa şikayet ettim. Bir gün yine hem kan hem parça gelince 6. Ayımın sonundanaşka bir doktora acil olarak gittim ve meğer çok ağır enfeksiyon geçiriyormuşum ve kanama/parça dışım da hiçbir belirtim yok ayrıca benim geçirdiğim enfeksiyon hamileyken çok nadir gözükürmüş hastanedeki tüm doktorlar şaşırdı neyse doktor hanım hemen tedaviye başladı ve çok şükür iyileştim. Neyse doktorum haftaya gel doğum şekline karar verelim dedi.. haftaya olmadan evde aniden suyumun gelmesiyle acil sezeryana alımdım ve başka bir doktor hanım doğumumu gerçekleştirdi iyi ki ona denk geldim Allah bin kere razı olsun. 35+3 de bebeğim dünyaya geldi, yeteri kadar nefes alamama ve beslenme bozukluğu ve kalpte üfürme sebebiyle 6 gün yoğun bakım da kaldı.. Şimdi ise Allaha binlerce kez şükürler olsun ki iyiyiz sadece sütüm yeteri kadar yok ben elimden geleni yapıyorum ama yok çocuğum mama ile doyuyor, sütüm ise ona antibiyotik gibi ben öyle düşünüyorum artık.. Yazımı okuyup, duygularımı paylaştığınız için teşekkür ederim..🙏🏻🌸
A

Ayşegül Ü.

3 Ekim 2025 19:46
Gamze hanım gözlerim dolu dolu okudum, yavrunuza da size de sağlıklı, mutlu, huzurlu bir hayat dilerim, çok güzel anılarınız olsun, harikasınız 🌻🌻🫂
C

Cigdem K.

3 Ekim 2025 19:48
Gamze hanim, yaninizda olsam size cok cok sarilirdim. Pespese talihsizlikler yasanmis ama en nihayetinde en onemli olan bebeginiz saglikla gelmis ve su an saglikla yaninizda ❤️ bundan sonrasi daha kolay olsun. Guzelliklerle buyuyun birlikte
H

Hülya N. İ.

3 Ekim 2025 20:03
Siz ne guzel bir annesiniz ne güzel emek verip cabalamissiniz bir damla bile sut veremeseniz yine de çok guzel bir annesiniz hic kafaniza takmayin. Allah ol demis ve olmus ne mutlu cok sukur sebebimiz var.
Gamze Ö. O. .

Gamze Ö. O. ..

3 Ekim 2025 20:49
Çok teşekkür ediyorum.. 🙏🏻🌸🩷
N

Nursema B.

3 Ekim 2025 20:54
Sizin için çok mutlu oldum allah ikinize de sağlık versin
Gamze Ö. O. .

Gamze Ö. O. ..

3 Ekim 2025 20:56
Amin, cümlemize..🙏🏻🌸🩷

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir