Bebekte Reflü 7 Aylık

40 görüntüleme
S

Songül K.

17 Ekim 2025 06:04
7 aylık kızım doğduğunda itibaren kusuyor. Öyle bir iki sefer değil her beslenme sonrasında 5 6 kez kusuyor çok kez hastaneye gittik ilk başta fazla beslenmiş olabilir dediler sırf onun için sütümü sağıp kontrollü vermeye başladım ama geçmedi 4 ayda hiç kilo almayınca süt alerjisi olabilir dendi mukuslu kaka nedeniyle bi süre neocate kullandım sütümü sağıp sakladım fakat kusması azalmadı bile 6. Ayda artık özel doktorlara şehir dışlarına kadar götürdüm reflü dediler bi kaç şurup kullandım ama yine geçmedi şu an aptamil ar mama kullanıyorum o kusmasını biraz azalttı ama gün içinde su içerse yine kusuyor ek gıdayı çok seviyor ama hafif sulu bi gıda versem onu da kusuyor hiç azalma yok artık çok yoruldum günde üç kes üst değiştiriyorum sadece anti reflü mama ve yoğun kıvamlı muhallebi veriyorum bu da kabız olmasına sebep oluyor mama fiyatı zaten 1000 küsür bir hafta dayanmıyor devlet desteğide yok mamada ne zaman geçer ne yapmamız gerekiyor gerçekten çok çaresizim

Bu konuda henüz mesaj bulunmuyor.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir