Bebeklerinize Formül Mamayı Ne Zaman Kestiniz ?

145 görüntüleme
Y

Yasemin B.

11 Eylül 2025 13:51
Kaç yaşındaydı mamayı kestiginizde biz 2 yaşındayiz ama daha yatarken içiyoruz gece
R

Rüm ..

11 Eylül 2025 15:18
Peki siz ne zaman tam olarak bi sabah bi gece vermeye başladınız oğlum 8 aylık kaç aylıkken düşürmem gerekir mama miktarını
Y

Yasemin B.

11 Eylül 2025 15:20
Kızım 14 aylikkken sadece gece vermeye başladık yemek yemeye başlamışı çünkü
R

Rüm ..

11 Eylül 2025 15:24
Teşekkür ederim 🙏🏻 bende bir yaşında keseyim diyordum ama bakalım yemek durumu nasıl olucak
F

Fatma S. ..

11 Eylül 2025 15:28
Formül mamayı 18 Aya kadar devam edin diyor Osman hoca. Gece beslenmesini 1 yaştan sonra kesilse daha iyi. Diş çürükleri reflü gibi şeyler yaşamamak için
Y

Yasemin B.

11 Eylül 2025 15:37
Bu seferde gece uyanıyor mama diye ağlıyor başka bişey yedirip yatirmayi denedim ama kabul etmedi
F

Fatma S. ..

11 Eylül 2025 15:50
Evet haklısınız kesmek çok zor oluyor ama başka birşey de yememesi gerekiyor yani doktorların önerdiği bu. Sizin yaşlarda artık o alışkanlıktan kalkıyor. Keserseniz uyku kalitenizde artar.🌸
Y

Yasemin B.

11 Eylül 2025 16:51
Uyku kalitesi şükür iyi ama gece vermeden uyutunca 4 saat sonra falan ağlıyor mama diye memeden kesme durumu gibi denedim ama olmadı sanırım gerçekten acikiyor
A

Aleyna Ö. Ç. ..

17 Eylül 2025 08:57
2 yasindaki bebek artik gece acikmaz sadece aliskanlik yapmis isterseniz biraz arastirin veya destek alin dis curukleri olmamasi icin gece beslenmeyi kesmeniz iyi olur ya da geceleri dislerini fircalamalisiniz

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir