Bebekleriniz Ne Kadar Uyanık Kalabiliyor?

133 görüntüleme
M

Merve

15 Ağustos 2025 07:39
Kızım 5 aylık gece uykusundan uyandıktan sonra bile maksimum bir saat uyanık kalabiliyor o bir saatte inanılmaz huzursuz mutsuz ne yapsam mutlu edemiyorum gelecek hafta doktor randevusu var orda soracağım fakat dayanamıyorum merak ediyorum gündüz uykuları yarım saat yapıp kalkıyor ortamı ona uygun yapmaya çalışıyorum karanlık sessiz vs. Geceleri de artık sürekli kıpır kıpır bu durumu yaşayan anneler varsa lütfen yazabilir mi merak ediyorum. Diş sancısı mı diye düşünüyorum ama sadece salyalanma aşırı miktarda arttı elleri sürekli ağızında onun dışında dişinde beyazlaşma vs yok
Ö

Özge T.

15 Ağustos 2025 08:29
Diş sancısı olabilir , genel huzursuzluk durumu. Gündüz uykularında ortamı karartmamanızı öneririm , gündüz ve geceyi ayırması bakımından gece uyandığı gibi ışığı açmayın direkt. Bir de ortamın sıcaklığı ,üzerindeki kıyafetler , diş için bize doktorumuz tetagil granül verdi o biraz jesti huzursuzluğunu isterseniz bakabilirsiniz
M

Merve

15 Ağustos 2025 08:54
Ortam sessiz ve karartma perdeleri kullanırım aslında ama toparlayamıyorum uykularını Tetagil bende başladım ama ya işe yaramadı ya da başka bir şey var ben anlayamıyorum
S

Semen Ç.

15 Ağustos 2025 18:54
benim bebeğimde öyleydi bizim sorunumuz alerji, gazdı mutsuzluğu huzursuzluğu ondandı o geçince toparladı 6.5 aylıkken. başka bir sıkıntısı olabilir mi çocuğun kakası falan normal mi
M

Merve

15 Ağustos 2025 19:37
Kakası falan normal uykusunu asla alamıyor onu çözemiyorum acaba demir damlası mı yapıyor bilemiyorum burda huzursuzluk yaptığını yazan anneleri görmüştüm ocean kullanıyoruz demir olarak
Z

Zeynep E. B.

15 Ağustos 2025 19:52
Kesınlıkle gündüzleri odayı karartmayın d vitamini verıyorsanız sabah 12 den önce vrrmeue çalışın

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir