Bebeklerde Gaz

143 görüntüleme
L

Liva K.

2 Ekim 2025 09:02
Nurse harveys ve relactaz damla kullandım ama işe yaramıyor. Bütün masaj yöntemlerini deniyorum sonuç alamıyorum. Var mı böyle olup da bir çözüme kavuşan
M

Mevlüde Ş. ..

2 Ekim 2025 09:08
Kakasını rahat yapıyor mu
L

Liva K.

2 Ekim 2025 09:10
Her bezi açtığımda kaka oluyor ama çok az bir miktar baya az hatta
M

Merve U.

2 Ekim 2025 09:18
Mukus veya kan var mı
L

Liva K.

2 Ekim 2025 09:22
Yok sürekli kontrol ediyorum mukus ve kan yok kaka rengi de normal hardal rengi
Nisa K.

Nisa K.

2 Ekim 2025 09:31
Sab simlex kullanın en iyisi o
M

Mevlüde Ş. ..

2 Ekim 2025 09:54
Bizde aynı problemden dolayı doktora gittik bahsettiğiniz şeyi yaşıyorduk bebeğimizde pop darlığı vardı bundan dolayı oluyormuş şuan bizde parmak veyakulak çubuğuyla uyarı veriyor o şekilde yaptırıyoruz
B

Beyza N. ..

2 Ekim 2025 10:02
Probiyotik kullanmayı denediniz mi? Bizde gaz damlası kullandık işe yaramadı sonrasında doktormuz prpbiyptik verdi. Odaha iyi geldi
L

Liva K.

2 Ekim 2025 10:13
Doktorum probiyotik vermedi hiç kullanmadım bebeğim 1 aylık şu an
İ

İrem

4 Ekim 2025 20:01
Ayakları terleyip üşüyor olabilir çoraplarını çıkarıp ara ara kontrol edin biz de karın ağrısından veya gazdan saatlerce sancı çekiyorduk ayaklarını ısıttığımda krizler epey azaldı uyuyabiliyor, kiraz çekirdekli çorap ve kemer aldım ısıtıp giydiriyorsunuz onu bi deneyin
Serap A.

Serap A.

6 Ekim 2025 19:22
BiGaia kullanabilirsiniz ben çok faydasını gördüm, oğlumda 8.aya kadar gaz problemi yaşadık bu arada her ay başka damla kullandım 1 tane kullandım birde elma yağı kullandım çok faydalarını gördüm

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir