Bebeklerde Balgam

73 görüntüleme
M

Melike A.

24 Eylül 2025 06:34
8 aylik oglum var gecen hafta ben ve oglum dahil hepimiz hasta olduk bebegimi hastaneye goturdum ancak kusarak atabilir balgami demisti doktor ama bebegim kusmadi bogazinda hala duruyo uyurken nefesinde hissediliyo ne yapmam gerekiyo bilemedim balgami nasil attirabilirim bilgisi olan varsa yazabilirse cok sevinirim
G

Gülcan K.

24 Eylül 2025 07:50
Merhaba aynı durumda kızım da vardı ben aczaneden aldığım serum suyuyla 5 ml kadar hava makinesine ekledim durabildigi kadar tuttum günde 2 defa ve sonra burun temizliği yaptım yine serum suyuyla ve çektim bir kaç gün sonra hafifledi ve kendiliğinden gitti sadece çok öksürüğü tıkıycak şekilde olduğunda 2 defa farklı günlerde aferin şurubu verdim gerekmedikçe ilaç kullanmadım ama hava ve burun temizliği gerektiginde yaptım doktorumuz bir zararı olmaz hasta oldugunda hava verebilirsin kendinde demişti
M

Melike A.

24 Eylül 2025 07:56
Bende nebilizator demistim doktor gerek yok serum fizyolojikle ac burnunu demisti ama gunde 2 kez acmama ragmen gerilemedi bu dediginiiz bi deneyim insallah gecer tesekkur ederim☺️

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir