Bebeklerde Ağız Bakımı Serisi

239 görüntüleme
Nazlı G. B.

Nazlı G. B.

Diş Hekimi

24 Ekim 2025 16:41
Sevgili anneler ve babalar,

Bebeklerde ağız bakımı ile alakalı merak edilenler ile ilgili bir seri başlattım ☺️

https://www.instagram.com/reel/DQL3_RNDSML/?igsh=MTF0dzYxbjkzMGF1ZQ==

Bu serinin ilk aşamasında şunu konuşuyoruz;
🤝🏼ne zaman diş fırçalayalım ?
🤝🏼 nasıl fırça kullanalım?
🤝🏼 macunumuz nasıl olsun?

Her gün bu serinin devamı geliyor olacak
Siz de sorularınızı iletip bebeklerde ağız bakımı hakkında merak ettiklerinizin cevabını alabilirsiniz 💕
G

Gökçin N.

24 Ekim 2025 17:17
Teşekkürler hocam ,varlığınız kıymetli
Nazlı G. B.

Nazlı G. B.

Diş Hekimi

24 Ekim 2025 17:47
@Gökçin Noyan çok teşekkür ediyorum, sevgiler 🍀
İ

İlayda Ö. ..

24 Ekim 2025 17:48
Hocamflorürsüz almıştım onu kullansa molur mu
Nazlı G. B.

Nazlı G. B.

Diş Hekimi

24 Ekim 2025 18:09
@İlayda Özge kullanalım ama en azından 2 fırçalamadan birini florürlü yapmak üzere bir macun daha edinelim ☺️🙏🏼
İ

İlayda Ö. ..

24 Ekim 2025 18:15
Çok zarifsiniz teşekkür ederim
İ

İrem Ş.

25 Ekim 2025 07:41
Bebeğimin dişlerini ne zaman fırçalamaya başlayacağım
Nazlı G. B.

Nazlı G. B.

Diş Hekimi

25 Ekim 2025 07:44
İrem hanım videoda anlatıyorum, ek gıda başlangıcı veya ilk diş çıkınca, hangisi önceyse. @İrem Şimşek
İ

İrem Ş.

25 Ekim 2025 07:46
Çok saolun hocam
F

Fatmanur A.

6 Kasım 2025 19:50
Hocam dudak bağı var bebeğimin 14 aylık, kesilmesi gerekir mi? İki ön üst dişinin arasında,diş yapısını bozar mı
Nazlı G. B.

Nazlı G. B.

Diş Hekimi

7 Kasım 2025 17:26
@Fatmanur Akargöl Fatmanur hanım, hiç acele etmeyin. Çoğu zaman gerek kalmıyor 🙏🏼 daimi dişler zamanı düşünülür
N

Nur A.

8 Kasım 2025 14:10
Nazlı Hocam merhabalar 8aylık kızım var ,2üstte 2altta olmak üzere 4 dişimiz var. Daha diş fırçalamaya başlamadık ancak şunu farkettim alt dişleri bembeyaz üst 2 dişi ilk çıktığında beyazdı şimdi sararmış hocam ,neden olur? Endişelenmelimiyim? Fırçalayınca dğzelir mi? Demir damlası kullanıyoruz amasağlık ocağının verdiği değil. Öneriniz var mı hocam? Siz sanırım florürlü diş macunu öneriyordunuz değil mi hocam?
Nazlı G. B.

Nazlı G. B.

Diş Hekimi

8 Kasım 2025 14:20
Merhaba Nur hanım, evet çürük aktif bir toplum olduğumuz için florürlü öneriyorum. Altta dil var bi şekilde temizleniyor yüzeyler ama yeterli fırçalanma yoksa böyle plak birikimi görülebilir. Güzelce fırçalayalım, aldığınız florürsüz macun varsa onu kullanabilirsiniz şimdilik ama tercihim florürlü. Konu hakkında detayları anlatıyorum serinin devamında vaktiniz olunca izleyin lütfen ☺️🙏🏼 demir damlasını benim değiştirmem doğru olmaz +2 veya 3 değerlikli olanlar var ve bebeğin durumuna göre seçiliyor, doğrusu doktorunuzun ihtiyaç halinde değiştirmesi olur. Siz sabah damlayı verip üzerine su verin ve sonrasında kahvaltıdan sonra fırçalayın 💕 en garanti yöntem bu. Geçmezse haberleşelim

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir