Bebekle Uçak Seyahati
150 görüntüleme
A
Arif S.
26 Eylül 2025 20:19
Arkadaşlar birkac gün sonra yolculuk yapicaz bebeğimle 6 buçuk aylık nelere dikkat etmeliyim kulak tıpası kullanayım mi deneyimleyen yardımcı olabilir mi acaba?
T
Tuğba B. ..
26 Eylül 2025 20:41
Eğer emziriyorssnız kalkışta ve inişte emzirirsiniz .emzik yada biberon kullanıyorsa onlarda olur kulağı basınçtan korumakiçin
S
Selin E.
26 Eylül 2025 20:46
Gece uykusuna denk getireyim de uçayım diye düşünmeyin mümkünse gündüz uykularına denk gelecek saatlerde uçun. Gece çok huzursuz oluyorlar ama gündüz genelde uyuyorlar uçakta. Kalkışta ve inişte emzirebilirsiniz ya da emzik verebilirsiniz. Kulak tıpasına hiç ihtiyaç duymadım bebeğim 16 aylık 6 kez uçağa bindik bunlara dikkat edince sıkıntı yaşamadık.
A
Arif S.
26 Eylül 2025 20:56
Çok teşekkür ediyorum,gündüz uçucaz inşallah yüksek ihtimalle gündüz uykusuna denk gelecek basınç etkiler mi diye endiseliydim o da biraz geçti🥰
G
Gükten K.
26 Eylül 2025 21:08
İnişte ve kalkışta emzirin, emziremiyorsanızda emzik verin ağzına. Doktorunuz bu şekilde demişti. Ben çok seyahat ettik bebeğimle bu şekilde yaparak, içinizi ferah tutun bir şey olmaz. Haftaya yine uçacağız hatta ancak uyumaları biraz zor oluyor yada oyalaması o kadar
A
Arif S.
27 Eylül 2025 07:59
Teşekkür ederim biz de ilk defa uçucazo yüzden kaygılarım var birazcık