Bebek Odası Ayırma

70 görüntüleme
İ

İlayda Ö. ..

24 Ekim 2025 11:04
Merhabalar benim 16 aylık bir erkek bebeğim var 4 ay sonra kız kardeşi dünyaya gelecek... Oğlumuz bizimle aynı odada ayrı yatakta uyuyor ayrı bir odası var ama henüz ayırmadım. Bebek doğduktan sonra ayırma işlemi yaparsam kendini dışlanmış gibi hissetmesinden endişe ediyorum öte yandan odadan hiç ayırasım yok iki tane park beşik var ikisi ile aynı odada kalsak mı??? Büyük olan bebeğim küçük uyandığında rahatsız olur mu? diye endişelerim var yani karmakarışığım... Ne yapmalıyım bilmiyorum🥲
F

Fatma S. ..

24 Ekim 2025 12:58
Merhaba kızım 4 yaşına girecek 3 yaşındayken kardeşi oldu. Önce evin durumundan dolayı odasını ayıramadık. Daha sonra kardeşi olunca dışlanmış gibi olmasın dedik ayıramadık.ikisini ayıralım diye düşündüm ama küçük olan gece sürekli kalkıyor ve tekrar uyuması zor oluyor diye ayıramadık. Şuan koğuş gibi yatıyoruz yani😂 küçük olan uyandığında mecburen hemen alıyorum kızım da kalkmasın diye böyle 11 ayı geçirdik. Gece beslenmesini çözersek duruma göre bakacağım artık.
F

Fatma S. ..

24 Ekim 2025 13:02
Evet büyük olan için biraz geç oluyor oda ayırma işi ama dediğim gibi odası yoktu önce sonra oda oldu ama kardeşte oldu o yüzden kendi evimin dinamiklerine ve çocuklara göre hareket etmek zorunda kaldım. 1 yaşını biraz geçsin ikisini birden ayırırım diye düşünüyorum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir