Bebek Kıyafeti Çıkmayan Lekeler
216 görüntüleme
Z
Zeynep C.
23 Ekim 2025 00:00
Bebeğinizin kıyafetlerinde çıkmayan lekeler için öneriniz varmı deterjan olarak siveno kullanıyorum ama leke çıkarıcı etkisi hiç yok lekeler asla çıkmıyor az bile olsa
İ
İ.E.
23 Ekim 2025 01:08
My rabbit ve the elit home su ana kadar kullandigim en iyi leke cikaricilari. Icinde klor olmadigi icin de renklilerde solma etkisi daha az oluyor. Cok amacli bir urun oldugu icin my rabbit ile devam ediyorum su an, memnunum.
Yorumuma ilave yapmak istedim. Aninda mudahale edemedigim lekeler icin bunlari kullaniyorum. Hemen mudahale edeceksem beyaz sabun super ise yariyor. Citileyip birakiyorum sabunlu, sonra makineye atinca cikmis oluyor zaten %90.
Yorumuma ilave yapmak istedim. Aninda mudahale edemedigim lekeler icin bunlari kullaniyorum. Hemen mudahale edeceksem beyaz sabun super ise yariyor. Citileyip birakiyorum sabunlu, sonra makineye atinca cikmis oluyor zaten %90.
T
Tuğçe
23 Ekim 2025 04:21
Bebeğimin kıyafetlerine Dalin yenidoğan granülsabun kullanıyorum, 60 derecede yıkıyorum. ayrıca bir yumuşatıcı yada leke çıkarıcı kullanmanıza gerek kalmıyor. Bu tarz ürünlerde çocuklar için tehlikeli koku ve kimyasal kalıntısı vb. Bazen kaka yaptığında üstüne geçiyor, o an elinizde kabasını yıkarsanız leke kalmıyor.

Betül ..
23 Ekim 2025 04:41
Bende aynı konudan müzdaribim.Pilot kale,elma lekesi
İ
İ.E.
23 Ekim 2025 05:17
Betül arkadasim murekkep lekeleri genelde alkolle cikar. Izopropil alkol ya da evde el dezenfektani gibi alkol varsa bir deneyin.
A
Ayşe A.
23 Ekim 2025 05:23
Baby me nin leke çıkarıcını bebeğimin kıyafetleri için kullanıyorum lekeleri çıkarıyor bebek kaka özellikle çıkıyor

Betül ..
23 Ekim 2025 05:34
@İ.E. Teşekkürler hemen deneyeceğim
Ç
Çiğdem Y.
23 Ekim 2025 07:45
E bebek in leke cikarisici basarili kullanilabilir. Ben lekenin uzerine bolca sıkıp biraz bekleyip makineyi oyoe calistiriyorum. Siveno deterjan kullaniliyorum bende
Z
Zeynep C.
23 Ekim 2025 11:51
Hepinize teşekkür ediyorum🙏🏻✨
C
Cennet T.
23 Ekim 2025 13:05
Ben bi tane bulaşık deterjanı tableti atıyorum makinanın içine tertemiz çıkıyorlar 10 aylık bebeğim kıyafetleri yemeklerden dolayı çok kirleniyor denemenizi öneririm
V
Vildan G. K.
23 Ekim 2025 13:28
Canım kesinlikle minoris sprey öneririm
S
Seda ..
23 Ekim 2025 18:56
Leke olduğunda bekletmeden beyaz sabunla lekenin olduğu yeri yıkarsanız çıkıyo demir vitamini özellikle bekleyip kuruyunca kalıcı oluyo
Z
Zeynep S.
23 Ekim 2025 20:15
Ben lekelerin uzerine glint sprey sikip makineye atiyorum. Henuz cikaramadigi bir leke olmadi.
İ
İrem S.
23 Ekim 2025 21:44
E bebegin leke cıkarıcısını denemelisin ve beyaz sabun ben faydasını gördüm
E
Elif T. ..
2 Kasım 2025 19:28
Ben beyaz sabun kullanıyorum çitileyip makineye atıyorum zaten bebek deterjanı da olunca bişey kalmıyor. Baby me sıvı leke çıkarıcı denedim hiçbir etkisi olmadı, toz olan etkili olur muydu bilmiyorum