Bebek Kilosu ve İştahsızlık

149 görüntüleme
C

Ceren E.

9 Ekim 2025 08:18
3300dk şu an 12 aylık ve 8.300 kilosu doğduğundan beri mama bile hep zar zor içirdik yemek yemesi de şu anda aynı şekilde aşırı iştahsız tek öğünle bile günü kapatabiliyoruz asla kabul etmiyor kendisinin önüne verince biraz yiyip gerisini döküyor kilosu düşük mü iştah için ne yapabilirim
M

Melike Ç.

9 Ekim 2025 08:20
Aynı sorundan bizde muzdaribiz çok aşırı iştahsız rabbim çıkış yolu göstersin 🤲
C

Ceren E.

9 Ekim 2025 08:21
1 yaş itibariyle hiçbir şey kabul ettiremiyorum :(
G

Gükten K.

9 Ekim 2025 08:21
Ekran zararlı ancak en azından yemek yiyeceği vakitlerde az da olsa açın derim. Ben bebeğime o şekilde ilerliyorum doktorumuz da devam edin dedi, biraz daha toparladık
C

Ceren E.

9 Ekim 2025 08:23
Yemek istemediği zamanlarda ekranla dahi kesinlikle yemiyor dalıp yemiyor yani ama mesela önüne koyduğum zaman kendi kendine yiyor tabi o da beni tatmin etmiyor çok az
H

Halime K.

9 Ekim 2025 08:56
Kan tahlili yaptırdınız mı? Vücutta eksik vitamin mineral eksikliği varsa o da iştahsızlık yapar
E

Evin T.

9 Ekim 2025 09:00
Bnm kızım dk 3095 ti 13 aylık şuan 8700 gr oda asla yemiyor bazen tek öğünle kalıyor bnde şaştım kaldım
Ş

Şefika U.

9 Ekim 2025 09:10
Benim kızımda 3300 doğdu şuan 9 aylık 8 kilo neredeyse hiç birşey yemiyor tahlilde yapıldı sıkıntı çıkmadı
H

Hatice K.

9 Ekim 2025 09:14
Merhabalar benim bebeğimde de doğduğunda. Beri besin mama reddi vardı bir sürü doktora gittim be sonunda gelişimsel pediatri uzmanına gittim biz onun dediklerine harfiyen uyduk ve bir hafta olmadan sorunumuz çözüldü . Gerçekten öneririm iyi ki böyle bir alan var
C

Ceren E.

9 Ekim 2025 09:29
Evet işin tuhaf tarafı hiçbir doktor bi vitamin eksikliği vs var mı diye bakalım demedi dedikleri şey mama verin18 aya kadar mama devam etmeli ya da bazıları iştah şurubu önerdi (ki hiç inanmıyorum)blw gideyim diyorum da her şeyde blw olmuyor ki çok seçici besleniyor gelişimsel pediatri uzmanı kimdi önerir misinşz
H

Hatice K.

9 Ekim 2025 09:38
Şöyle ben Bayburt’ta hemşireyim ve bir pediatri uzmanıgastroya yönlendirdi çevrede doktor bulamayınca Ankara Etlik şehir hastanesine geldik orada bir günde alerji testleri bütün testler yapıldı ve bir şey çıkmayınca doktor bizi gelişimsel pediatriye yönlendirdi doktor ismi zeliha yangınlar mükemmel bir doktordu bizim sorunumuzu hemen hemen çözdü

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir