Bebek Kilosu

156 görüntüleme
A

Ahsen B.

31 Ekim 2025 12:02
Merhabalar , Osman Gönülal hocam görür mü bilemiyorum instagramda takip ediyorum kilo konusunu tam net bir sonuca varamıyorum. Mesela ilk 6 ay ne kadar olmalı kilo alımı. Hikayesinde dk su 3850 olan 4.5 aylık bebek için 7 kg fazla demiş mesela benimki 4.5 aylık 6.5 kg dk su da 3250 benimkinin kilo alımı nasıl merak ediyorum🤗
A

Ahsen B.

31 Ekim 2025 12:08
Mama verilse ek vesaire kesilir diyelim ama sadece anne sütüne ne yapılabilir kii
R

Rukiye

31 Ekim 2025 13:15
Maşallah bunu nasıl başardınız benim bebeğim mama da aldığı halde 6 aylık 6200 kg erkek
H

Hasibe K.

31 Ekim 2025 13:16
Ben doktoruma bu konuyu sordugumda sadece anne sütü alıyorsa herhangi bir sorun yok kilo alımında dedi
H

Hasibe K.

31 Ekim 2025 13:17
Her çocuğun yapısı farklıdır bazıları fazla alı bazıları az alır
A

Ahsen B.

31 Ekim 2025 13:23
Kilo alımı bir çok faktöre göre değişiyor ya bebeğin hareketliliği anne sütünün kalitesi ön sütü arka sütü güzel alması. Yani şöyle söyleyeyim ben ekstra bir şey yapmadım hatta şuan 3-4 ay arası kilo alımı aşırı azaldı çünkü bebeğim yenidoğan hali gibi içmiyor uzun uzun ve çok hareketli. O yüzden az alıyor sanırım belki sizin bebeğinizinde normali odur Rukiye Hanım.
E

Elmas G.

31 Ekim 2025 19:38
Benim bebeğim de çok hızlı kilo alıyordu. Doktorun biri cok hızlı alıyor süt verme süresini uzat hatta emzik ver meme isterse demişti. Ben de öyle yaptım. Sonra bir ay sonra başka bir doktora sordum o da olmaz öyle şey dedi. Anne sütü ise bebek ne zaman isterse ver onun zararı olmaz dedi. Benim bebeğim 6 buçuk aylık 9 kilo gayet sağlıklı bence bu tarz şeyler bizi fazla kısıtlıyor anne sütü ise sorun olmuyor genelde
D

Damla V. ..

31 Ekim 2025 19:58
Kızım 2920 doğdu şuan 3 ay 29 günlük 3 ay kontrolünde 6150 gramdı sadece anne sütü aliyo

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir