Bebek Hareketi

173 görüntüleme
M

Merve Y.

13 Eylül 2025 22:36
36 haftalık hamileyim bebeğin hareketlerini çok az hissediyorum normal mi doktor kontrolünde her şey yolunda çıktı
Elif O. .

Elif O. ..

13 Eylül 2025 22:42
Çikolata yemeyi denediniz mi nts öncesi hep öyle derler ya hareketi artıyor diye.
M

Merve Y.

13 Eylül 2025 22:44
Nst de bir sıkıntı gözükmüyor evde daha önceki haftalarda bebeğim hareketini çok iyi hissediyordum hafta arttıkça hareket azalmaya başladı çikolata Türk kahvesi hiçbiri evdeyken işe yaramıyor bebeği hareket ile geçirmiyor ilginç bir şekilde
Dilek K. .

Dilek K. ..

13 Eylül 2025 22:57
Ben de doğum yaklaştıkça hareketlerin azaldığını hissediyordum, bebeğin yeri daraldığı için hareketlerinin kısıtlanması normal demişti doktor. Sizin de aynı sebeptendir inşaallah
Elif O. .

Elif O. ..

13 Eylül 2025 22:59
Son zamanlarınız korkmayın siz kendiniz diyosunuz nst de sıkıntı yok doktor kontrolünde sıkıntı yok diye evhama kapılmayın 🤗bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşaAllah 😇
M

Merve Y.

13 Eylül 2025 23:03
Teşekkür ederim Allah razı olsun amin inşallah sağ Salim selametle🤲❤️
M

Melek K. D.

14 Eylül 2025 00:47
Vişne suyu içip çikolata yiyin 10-15 dk bekleyin hareketlenir. Bir de alanı daraldığı için çok rahat hareket edemiyordur. Paniklemeyin, içinizi ferah tutun
Amine D.

Amine D.

Ebe

14 Eylül 2025 01:08
Mutlaka sol yan pozisyonda yatın bebeğin en iyi kanlandığı ve rahat ettiği pozisyon sol yan pozisyondur. Kontrollerinizi ihmal etmeyin ve gun içinde hareket hissetmediğiniz bir zaman dilimi olursa doktorunuza başvurun.. Sağlıkla kavuşmanız dileğiyle 🌸

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir