Bebek Bezi Önerisi
104 görüntüleme
M
Mürüvvet K.
4 Kasım 2025 20:16
Molfix premium ve normal pkullandım taşma yaptı Sleepy eco kullandım sert o da taşma yaptı
Bez önerisipişik yapmayan
Bez önerisipişik yapmayan
Ü
Ümmühan G.
4 Kasım 2025 20:23
Prima premium care kullanıyorum 2 aydır pişik ya da taşma hiç olmadı. Fiyatı evet biraz yüksek ama taşma yapmıyor pişik yapmıyor fiyatının hakkını da veriyor benim bebeğim için öyle düşünüyorum. Prima kullanıp nadir duydum pişik olan ama temizleme ürünlerine de dikkat etmek lazım pişik için zaten.
Ş
Şeyma ..
4 Kasım 2025 20:30
Molfix kullanıyorum aşırı hassas bebeğimin teni ona rağmen hiç pişik olmadı tabi ki banyosuna bez sık değişikline bide biz 3 aylıkken mantar olmustu mantar kremi hafif kızarsa bile iyi geldi dikkat ettim fazlasıyla şuan 10 aylık bezden dolayı hiç sorun yaşamadım ıslak mendilimiz de baby turco çok temiz içerikli
C
Ceren E.
4 Kasım 2025 21:12
Prima aktif bebek de f/p, diğerleri kadar ucuz değil ancak prima kategorisinde ucuz kalıyor, hiç pişik ve taşma problemi yaşamadım
Ö
Özlem T.
4 Kasım 2025 21:27
İlk iki ay prima premıumcare kullandım sonra bimde satılan jenyy willy beze geçtik hala devam oglum 5 aylık. Hiç pişik olmadı. Prima gibi kalın bir bez kuru tutuyor
S
Seher T.
4 Kasım 2025 21:42
Bimin bezini ilk oğlumda kullandım 2 oğlumda da kullanıyorum hic pisik sorunu yaşamadık
M
Mürüvvet K.
5 Kasım 2025 20:05
Teşekkür ederim yorumlarınız için prrima aldım bakalım nasıl olacak