Bebek Bezi

136 görüntüleme
A

Ayşe D.

29 Aralık 2025 12:14
9 aylık bır oğlum var ama bebek bezımızı hala bulamadık sürekli sızıntı oluyor. İlk aylarda sleepy kullandık, dar kalıp olduğu ıcın sızdırma yaptı molfıx gectık molfixin tüm serılerını kullandım, aynı sorun gene oldu. Sleepy bio natural aldım 1 paket kullandım gayet ıyıydı ama bı kaç gündür gene sızıntı oluyor, ozellıklede sabaha karşı, Sizin kullandığınız memnun olduğumuz önerebileceğiniz bebek bezi markası var mıdır( reklam)Bez numaramamızıda degıstırdım bı beden büyükde aldım gene aynısı oldu
İlsu O. K.

İlsu O. K.

29 Aralık 2025 12:27
Merhaba; ilk 50 gün kadar prima kullandık bebeğimiz prematüre olduğu için fazla minikti onun kalıpları ve iç yumuşaklığı, beden tablosu uygundu. Sonrasında şuan 10 aylık olacak hep Molfix kullandık,kullanıyoruz klasik bu mavi paket olandan. Erkek bebeklerde penis bez içinde yana doğru kaydığında sızıntı oluyor genelde bu yüzden düzeltmek gerekiyor bezi takarken. Bebek büyüyüp hareketlendikçe daha sık oluyor. Bezi doğru kullanırsanız uygun şekilde takar, sık değiştirirseniz aslında bir çoğunda sızıntı olmuyor yani aşırı dandik market bezi değilse. 🙏🏻
A

Ayşe D.

29 Aralık 2025 12:30
Oğlum güzel tuvaletını yapan bır bebek, sürekli bezını degıstırıyorum, pişik olmasin diye, dediğim gibi gündüzleri olan bir durum değil fakat sabaha karşı sızıntı oluyor. Ve oğlum çok deli yatıyor, belki yatış pozisyonundan dolayı böyle ama inanın yorucu bır durum
A

Ayşenur K.

29 Aralık 2025 12:59
Üşüyor olabilir annesi. Ben doğduğundan beri sleepy kullanıyorum. Normalde 4 kullanması gerekirken 5 numara alıyorum mesela. Cırtlarını çapraz olarak bağlıyorum. Bir de uyku tulumu giydirmeye başladığımdan beri sızıntı olmadı hiç. Sabaha karşı bebiş üşüyor olabilir
Fatma A. U.

Fatma A. U.

29 Aralık 2025 13:02
Biz hala slepy kullanıyoruz bir sorun yaşamadık hiç başka bezde kullanmadım ben özellikle pişik yapar diye korkuyorum ondan da değiştirmedim hiç
Sadece bir defa gece oda benim yüzümden üzeri ıslak uyandı altını değiştirmeyi unuttuğum için
Nurhak B.

Nurhak B.

29 Aralık 2025 13:32
Sleppy de molfixte kullandım hep sızıntı oldu maalesef yeni primaya geçtim bezin yarısı bitti nerdeyse ama hiç sızıntı olmadı
A

Ayşe D.

29 Aralık 2025 13:47
İnanın üşüdüğünü düşünmüyorum, çünkü oda sıcaklığı 22 derece oluyor hatta 23 bile oluyor , ve uyandığında da sıcak oluyor ensesı bacakları vs. Bezle alakalı olduğunu düşünüyorum çok sıkıntılı bır durum ya. Bi kaç anneyle konuştuğumda molfixin sızıntı yaptığını duydum
B

Buket ..

29 Aralık 2025 13:50
Sleepy kullanıyorum doğduğunda beri. İlk 2 ay ecolologic kullandım diğer çeşitlerine göre biraz daha pamuklu geldi bana. Suan sleepy natural kulot bez kullanıyorum gece cırtlı olanda sızıntı oluyordu külot beze geçince olmadı. uykuda çok hareket ediyorsa cırtları kayıyor olabilir
M

Merve A. ..

29 Aralık 2025 13:53
Sızıntı sebebi eğer ki gece besleniyor ve gece bez değişimi yapilmiyorsa ondan da oluyor. Bazen de sabaha karşı hava serinledigi için bebekler usuyebiliyor belki sebep usumesi de olabilir
M

Merve A. ..

29 Aralık 2025 13:55
Bir de ben gece bir numara büyük bez takarım her Zaman

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir