Bebek Arabası :)
82 görüntüleme
Ö
Özlem Y.
3 Kasım 2025 06:18
Arkadaşlar merhabalar :)fikirlerinizi ve görüşelerinizi önemsiyorum.Bu sebeple benek arabası puset vs anne yanı beşik hakkında hangi marka ve modelleri öneriyorsunuz ? Şimdiden çok teşekkür ederim. ☺️
H
Hümeyra T.
3 Kasım 2025 07:00
Kraft kenya modeli travel sistem, ebebek ahşap beşik uzun vadeli bir yatırım, anne yanı da oluyor, sallama özelliği de var✨
İ
İpek B. Z.
3 Kasım 2025 07:50
Ben de tam Kraft Kenya almayin demeye gelmiştim🤣 Kullanim olarak güzel tamam ama hic pratik degil. Seyahat ederken tasimak cok zor. Evden ciktin diyelim, alt bölümü cikar, cok ağır, omuzuna as, üst bölümü ayri dert. Ben yakinda baston bebek arabası alacagim sirf tasimak kolay diye. Güzel yönleri de var,6 aya kadar arabaya da oto koltuğu olarak kullanılabilir puset iyi. Sürüşü kolay ve tekerler cok iyi. Bebeği ister dışa ister size dönük takabilmek güzel. Güneslik cok iyi. Ama asiri ağır ve otobüse falan binemezsiniz tek başınıza, çıkarıptakmak katlamak gerekiyor. O nedenle travel sistem önermiyorum, adıyla alakasi yok bu sistemin, seyahat edeme diye yapilmislar sanki. Baston olanlar yenidogana uygun mu bilmiyorum ama ona ihtiyac duyacaginizdan eminim, zamanla ben bunu anladim kendim de alacagim ilk fırsatta. Ana kucağı olarak biraz pahali ama mükemmel ürün babaybjörn, eşim alirken ayar oldum o kadar para dökmeye gerek var mi abartma diye ama gaz cikarmaya bile yarayan dehset kurtarici bi parça gerçekten inanılmaz. Ana kucağına koyuyoruz gaz cikarmaya, kaka yapmaya falan başlıyor😄 yenidogandi başladığında simdi 10bucuk aylik hala kullaniyoruz. Büyüyünce sandalye gibi de kullanabiliyor,bez sandalye gibi.
Ö
Özlem Y.
3 Kasım 2025 09:55
İpek hanım çok teşekkür ederim dikkate alacağım☺️ sağlıklı günler diliyorum
Ö
Özge T.
4 Kasım 2025 11:44
Halterci bir aile değilseniz travel sistem önermiyorum 😅 hafif ve kolay katlanan bebek arabası lazım bende kidilo dearest var prego muadili çift yönlü. Park yatak anne yanı açılabilen baby plus gayet yeterli ilk iki yıl kullanırız diye aldım 7.aydayız