Bebeğinizi Nasıl Uyutuyorsunuz?
179 görüntüleme
Z
Zeynep C.
28 Ekim 2025 02:36
Bebeğiniizi nasıl uyutuyorsunuz rutin oluşturmak vs tamam ama nasıl mesela bizimki sallanmak istiyor ve alışacak diye korkuyorum 48 günlük şuan direkt yatağa koyunca uyuyan bebişlerde varmı? Tam olarak uykuya geçişini nasıl sağlıyorsunuz veya olması gereken nedir?
F
Fatma C.
28 Ekim 2025 02:41
48 günlük daha çok ufak o yüzden sallanmaktan çok anlamıyor şuan sana tavsiyem emdir gazını al ve yatır kucağında veya yatağa koyduğunda ufak ufak pispis yap benimki kolikti ve sancılıydı bu şekilde uyutuyordum
Z
Zeynep C.
28 Ekim 2025 02:45
Uykusu geldiğinde koltuğa oturduğumda bile ağlamaya başlıyor ayağa kalkıp gezerek kucağımda sallayınca susuyor başka yöntem bulamadım kendi yatağına koyup pışpışlamayıda denedim morarıncaya kadar ağlayıp nefesini tutuyor
E
Edanur Ö.
28 Ekim 2025 04:02
Uykudan ziyade gaz problemi olabilir emzirmeden önce gaz masajları yapabilirsin alt gazı için emzirdikten sonra da üst gazı çıkar

Mihriban Y. ..
28 Ekim 2025 04:44
İlk aylar ister istemez sallıyorduk bebeği ama 3.ay civarı birkaç kez bebeği yatağına bıraktığımda biraz mızmızlanıp uyuduğunu görünce artık sallamadım. Siz de bebeğinizi gözlemleyin keyfi yerindeyse sallamadan bırakın ağlarsa alıp desteğinizi verin tabiki.
İ
İrem
28 Ekim 2025 05:22
Peki emzirip mi yatırıyorsunuz canım anneler ben öyle yapıyorum da yapmamam mı gerekiyormuş bilemedim

Nurhak B.
28 Ekim 2025 06:52
İrem hanım emzirip yatırıyordum eğer gazı varsa bebeğin kıvranıyor öyle bi durum varsa gazını alıyordum haliyle uykusu açılıyordu tekrar göğsüme alıp emzirip yatırıyorum . Yapmamız gerekenler yapmamız gerekenler hep değişiyor zamanla bebeğin isteğine göre şekilleniyor bence bebek büyütmenin tek doğrusu yok her annenin tarzı farklı siz bebeğinizi gözlemleyin hislerinize güvenin yeter 🌺
İ
İrem
28 Ekim 2025 07:00
Çok teşekkürler Nurhak Hanım 🌸