Bebeğin Sürekli Hulsuzluk Yapması
135 görüntüleme
D
Dilara K. ..
13 Eylül 2025 16:37
Gün içinde evdeysek asla durmuyor sadece dışarıdayken ve kucakta duruyor . Ne mama alıyor ne anne sütü alıyor . Ne açlığını anlıyoruz ne hastalığı. Emerken bi emiyo bırakıyor. Düzgün uyumuyo sürekli ayakta gezinmek istiyo yere bırakınca ağlıyo . Ne bu nasıl geçer derdi ne anlamıyorum . En son uykusuzluktan deliye dönüyor . Katıla katıla ağlamaya başlıyor . Napıcağımızı şaştık .
G
Gamze ..
13 Eylül 2025 16:46
Dilara hanım 4 ay 10 günlüğüz dediğiniz şeyler bizde de mevcut gerçekten bizde ne yapacağımızı şaşırdık. Bizde de tersi durumda dışarda durmuyor sadece evde duruyor ortamı değişince deliriyor sanki iğne batıyor gibi bir anda ağlamalar başladı dediğiniz gibi bizde de beslenme azaldı memeyle oynuyor hatta memede artık susmuyor bile ağlıyor . Hastalık belirtisi yok keyfine göre hareket ediyor. Atak dönemi olabilir diyoruz sabırla bekleyeceğiz. Biz gece uykularını kumdaklamakla sağladık tek tavsiyem bu olabilir. Sağlıkla büyüsün bebeğiniz.
E
Edanur D.
13 Eylül 2025 17:06
Yarın 3. Ayı olacak dediğiniz şeylerin fazlası var eksiği yok. Başkalarına soruyorum böyle mi diye bizim bebişlerin nesil böyle sanırım. Tek olmadığımı bilmek rahatlatsa da tek başıma bakıyor olmam benı fızıksel ve en cok da psikolojik olarak yoruyor. Bazen sinirleniyorum kızıyorum istemeden sonra kızdığım için kendime kızıyorum. Kısır bi döngüdeyim. Hamileyken güzel heycanlı düşüncelerim vardı şimdi sevmiyor muyum diye soruyorum kendıme o gülüp bana baktığında bu düşüncemden de pişman oluyorum. Bu bir sürec ne zaman rahatlayacağız? Meme reddi var. Kolik bebek uykuları en fazla 25 dk. Rabbim tüm annelerın yardımcısı olsun
G
Gamze ..
13 Eylül 2025 17:22
Edanur hanım tek başına gerçekten çok zor olmalı. Bütün bu duygular yalnız bakım yürüttüğünüz için belli ki. Dediğiniz gibi atak haftası deyince annem gözüme bakıyor 😅 o ne demek diye. Bazen soruyorum siz nasıl büyüttünüz bizi, biz mi anormaldik yeni nesil bebeler mi bilmiyorum ben ikinci bir bebek düşünemiyorum bile. Ama geçeçek hepsi geride kalacak hatta özleyeceğiz bu durumları. Bizimle keşfediyorlar bizden başka kimse yardımcı olamaz 🥹 ve büyüyecekler biraz daha kuvvet biraz daha sabır.. sağlıklı olsunlar inşallah bunlar geçip gidecek.
B
Betül Ç. ..
20 Eylül 2025 21:18
Bebeğim4 ay 15 günlük bizimleaktif iletişimivar telefonda insanlara gülüyor ama dışarıda birini görsek hemen ağlamaya başlıyor nasıl alıştırabilirim sosyalliğe 🥹