Bebeğin Odasını Ayırma

95 görüntüleme
Büşra B.

Büşra B.

7 Ekim 2025 19:41
Merhabalar benim bebeğim 4 buçuk aylık. Bizim için şuan çok erken biliyorum ama bebeğin odası hangi koltuklar sağlanımca ya da kaç aylıkken ayrılabilir. Bebeğim gece benim yatağa girme sesime bile uyanıyor. En ufak horlama öksürme seslerine irkilip uyanıyor. Şu an ayırmamız çok erken ama 6. Aydan sonra yapılabilir mi acaba ?
D

Damla B.

7 Ekim 2025 20:17
Benim de eşim horluyor ve bebeğimizin uyku kalitesi düşüyor biz de 4 buçul haftalığız. Napıcaz bilmiyorum. En ufak seste hatta yatakta sağdan sola dönerken azıcık ses yapsam hemen uyanır gibi oluyor. Üzülüyorum böyle olunca. Odaları ayırmak şu an için güvenli değil😔 bilen biri varsa yorumumu beğenirse ben de öğrenmiş olurum
B

Beyza ..

7 Ekim 2025 23:13
Bence sese alistirma diye birsey yok zamanla alisiyor büyüdükçe yada kendi kendine uykuyu öğrenince benim bebegim 11 aylik.hala en ufak sese uyanir ve odasını ayirmayi geçin aynıyatakta yatiyoruz yukarıdaki komşumuzunayak.sesine uyaniyor
Fatma U.

Fatma U.

Uyku Danışmanı - Uzman Psikolog

8 Ekim 2025 05:41
Merhaba 🌼 6. aydan sonra ayrılık kaygısı artabileceğinden, pediatri uzmanları genellikle 6 aydan önce veya 1 yaşından sonra bu geçişi önermektedir. Bebeğinizin sürekli güvende olduğu hissini alması temel duygusal ihtiyacıdı Oda ayırma kararı için 6 aydan önce bir deneme yapabilir veya 1 yaşını bekleme seçeneğini değerlendirebilirsiniz. Bebeğinizin şu anki hassasiyetini azaltmak adına, uyku sırasında beyaz gürültü kullanmanızı ve bebeğinizi yatağa koymadan önce bir süre güvence verici yakınlık sağlamanızı öneririm
Büşra B.

Büşra B.

8 Ekim 2025 06:47
Teşekkür ederim ☺️

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir