Bebeğimin Ne Sorunu Var Bilmiyorum

136 görüntüleme
Z

Zehra N. B.

3 Kasım 2025 23:34
Bebeğim 1 yaşına yeni girdi.muhakkak iki gecede bir ağlayarak uyanır. En az 2 saat uyanık kalır sadece ağlar. Doğduğundan beri böyle. Geceleri 15-16 kez uyanır emmek için. Bebeğimin bir sıkıntısı var ama bulamıyoruz. Çocuğun geceleri hiç rahatı yok. Sürekli ağlıyor uyanıyor. Uyanınca ağlıyor. Sürekli huzursuz mutlu bir bebek. Süt, yumurta ve bir çok şeye alerjis çıktı. Dikkat ediyorum yemiyor ama çocuk yine rahatlamadı başka sıkıntılarıda var belli gitmediğim doktor kalmadı artık kafayı yiyeceğim. Geçen gece ağlayarak kalktı gazı vardı. Bu gece uyandı hala ağlıyor bu seferde kusuyor. Yok çocukta bir şey bulunamıyor ama var eminim ne yapacağım bilmiyorum
C

Ceyda A.

4 Kasım 2025 05:02
Geçmiş olsun bizimde süt ürünleri yumurta alerjimiz var şuan 9 aylık 7. Ayda sürekli gece ağlamaları sürekli emme isteği oluyordu alerjik bebeklerde oluyormuş bu durum çok araştırdım. Tavsiyem sizin diyet yapmanız hayatımdan kuruyemişi çıkardım ekstra dana eti aynı zamanda bi ara domateste yemedim hiç oğlumda vermedim. Eliminasyon diyetiyle bulabilirsiniz belkide sorunu deri testi de yaptırdık biz onu da yaptırabilirsiniz 1 yaşında olduğu için testte çıkar büyük ihtimalle ama mutlaka bi alerji doktoruna gitmenizi öneririm.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir