Bebeğimin Kilosu Düşük

169 görüntüleme
M

Merve K. ..

6 Eylül 2025 23:03
10 aylık bebeğim var kilosu 7650 ek gıdayı çok istekli yemiyor zorla belki çorba içiyor haliyle kilo alamıyor çok mu gelişimin gerisindeyix dokturumuz bizi gastroenterolojiye yönlendirdi. Bütün yiyebilecehi yemekleri denedim ya yemiyor ya da bitirmiyor
B

Büşra Ö.

7 Eylül 2025 05:02
Merhaba bebeğinizin cinsiyeti ve doğum kilosu ne bizimkide aynı 12 ay 8 kilo sadece meme istiyor zorla 2 3 kaşık yiyor
M

Merve K. ..

7 Eylül 2025 10:18
Kız 2800 kg biz mama da yiyoruz artı olarak sadece ilk ay aldı kilo bu ay yine almamıs
A

Aslıhan G. Ç.

7 Eylül 2025 13:21
2800 doğum kilomız 12 aylık 7700 biz de kilo alamıyoruz tam alıyor hastlanoyor geri veriyoruz
M

Melis Y.

8 Eylül 2025 01:29
Merhaba. 10 aylık kız bebek 8-8 buçuk kiloydu. 11 aylık şimdi 9 kilo oldu. Bizimkinin bünyesi böyle. Kilo sağlık demek değil. Ayrıca mideleri yumrukları kadar. Bazen kendimiz gibi düşünüyoruz. Az az sık sık beklemeniz yeterli olabiliyor. Yemediği zaman ben meyve yoğurt muhallebi alternatiflerine geçtim. Bu aralarda artık özel yemek yapmaktansa kendi yaptığımız yemekten ona ayırma yoluna geçtim ve sevdi birkaç gündür bunu deniyorum. Muhallebide de hazır olanlara bakıyorum neyle neyi karıştırmışlar diye. Evde de onu yapıyorum. Mesela bizim kızın favorisi kabak havuç ve tatlı patatesi buharda pişirip muzla birlikte eziyorum. Üstüne pirinç unundan muhallebi döküp karıştırıyorum. 2 3 gün gidiyor o zaten. Öğün aralarında veriyoruum ve uyumadan yarım saat önce. Çorba ile besleniyor bizimki de çoğunlukla. Arada mücver yapıyorum. Eline et veriyorum. Pankek yapıyorum eline veriyorum. Tabi hepsi bebekler için yapılanlardan. Parçalıyor bazen yiyor. Eline ekmek veriyorum parçalasa da oyalaniyor. Geçen gün mango verdim mesela. Saçından mango aykladım tek tek. Eliyle eziyor her yere sürüyor. Ama alacağı vitamini aliyorlar merak etmeyin. Eğer teşvik etmezsek 2 3 yaşında hala biz yediriyor oluruz kaşıkla. Şimdi acısını çekelim ileride rahatlarız.
M

Merve K. ..

8 Eylül 2025 09:16
Ne güzel söylüyorsun 🙂🙂🙂
Bende artık özel yemek olayını bıraktım ben ne yiyorsam vermeye çalışıyorum gastroenteroloji şişkinlik var gibi dedi öamauı değiştirecek büyük ihtimalle

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir