Bebeğimin Göğsünde Şişlik
43 görüntüleme
E
Elif ..
11 Kasım 2025 10:36
4 aylık kız bebeğim var doğduğu günden beri her iki göğsünde şişlik var İlk çocuğum olduğundn başta bilmiyordum önemsemedim annem sonradan fark etti ve göğüslernde süt var dedi bebeğim göğsümü hiç emmedi.20 Gün kadar süt sağıp verdim sonradan sütüm kesildi . Şu an mama alıyor. Ne zaman doktora gitsek unutuyorum söylemeyi. Bilgisi olan var mı. Nedir ne zaman geçer
M
Melisa T. B.
11 Kasım 2025 11:41
Doğum yaptıktan sonra doktorumuz bebeğimin göğüs ucunda etrafında şişlik görebileceğimizi ve bunun süt olduğunu söylemişti sakın sıkmamamız gerektiğini dile getirmişti. Ben 3 aydır böyle bi durumla karşı karşıya gelmedim ama bilgim bu yönde :) bir de eskiden anneler bebeğin göğsünü sıkıp sağarmış böyle birşey yapmamamız gerektiğini söylemişti. Umarım yardımcı olabilmişimdir
A
Ayşe Ş. ..
11 Kasım 2025 11:55
Bizde de vardı. Kayın validem sıkalım dedi. Doktora gittiğimizde sordum hayır sakın dokunmayın zamanla geçer dedi ve geçti de. Bir adı var ama unuttum. Önemli birşey yada sorun değil yani. Kimseye kulak asmayın. Doktorunuza yazın ne olursa.
E
Elif ..
11 Kasım 2025 12:43
Yok sıkmadım zaten annem ve kayınvalidem sık her gün masaj yap dedi ama ben doktorla görüşmeden bir şey yapmak istemedim dediğim gibi sürekli unutuyorum formayı
A
Ayşe Ş. ..
11 Kasım 2025 23:55
Aynı şeyler babada söylendi ama dediğim gibi ne masaj yaptım nede sıktım. Bende unutuyorum sormak istediklerimi doktora o yüzden watzaptan kendime yazıyorum aklıma gelen şeyleri doktora gidince çıkmadan açıp göz atıyorum unuttuğum birşey varmı diye. Deneyin bence.