Bebegimin Baş Çevresi Kücük
104 görüntüleme
S
Sema E.
29 Eylül 2025 19:53
Herkese merhaba erkek bebek doğum bilgileri 3900 kilo 52 cm boy 36 cm baş ve 38+3 gün doğdu sezeryanla şimdi 4 ay 6 günlük 8200 kilo 70 cm boy baş çevresi 40.4 bir hafta önce ölçüldü beyin cerrahi sözel olarak birşey düşünmediğini söyledi nörolojiye daha gitmedim sıra bulamadim gelişimi ayına göre normal ilerliyor bence baba tarafında baş çevresi kücük biraz benim kardeşiminde küçük genetik olabilir mi bizim gibi bas çevresi kucuk ve takipli olan var mı endişeliyim bu arada fontanel kapanmak üzere
S
Sifa D.
30 Eylül 2025 17:54
Merhaba, Beyin cerrahi sözel olarak bir şey düşünmedi derken kastınız bir sorun olmadığını düşündü anlamında mı?
Benim bebeğim ileri prematüre olduğu için baş çevresi oldukça geriden gidiyor nöroloji de takip ediyor çocuk doktorumuz da ve ikisi de önemli olan büyümenin devam etmesi, becerilerinin ilerlemesi dediler.
Nöroloji kafa grafisi ve ultrason çektirdi çok şükür temiz çıktı🙏🏻 sadece 3 ayda bir takibe gelmeye devam edin dediler, bir yandan gelişimsel pediatri de takip ediyor onlar da her şeyin yolunda göründüğünü ailesel(babasının biraz küçük) olduğunu düşündüğünü söyledi.
Dilerim sizin de her şey yolundadır, düzenle büyümeye devam eder. Takipte olmanın stresi bile insana yük ama ne yapalım yeter ki sağlıkla afiyetle büyüsünler🙏🏻❤️
Benim bebeğim ileri prematüre olduğu için baş çevresi oldukça geriden gidiyor nöroloji de takip ediyor çocuk doktorumuz da ve ikisi de önemli olan büyümenin devam etmesi, becerilerinin ilerlemesi dediler.
Nöroloji kafa grafisi ve ultrason çektirdi çok şükür temiz çıktı🙏🏻 sadece 3 ayda bir takibe gelmeye devam edin dediler, bir yandan gelişimsel pediatri de takip ediyor onlar da her şeyin yolunda göründüğünü ailesel(babasının biraz küçük) olduğunu düşündüğünü söyledi.
Dilerim sizin de her şey yolundadır, düzenle büyümeye devam eder. Takipte olmanın stresi bile insana yük ama ne yapalım yeter ki sağlıkla afiyetle büyüsünler🙏🏻❤️
S
Sema E.
1 Ekim 2025 15:54
Evet sorun olmadığınıkendi çocuğunda başının küçük olduğunu fontanelin erken kapandığını söyledi ama muayene etmedi USG verdi onuda çekildik fakat USG içingec kalınmış doktorlar nöroloji görsün dediği için birde nörolojiye götüreceğim