Bebeğimin Bacağında Bir Kızarıklık ve Şişlik Var ve Bölge Ateşli
48 görüntüleme
E
Elif M.
18 Ekim 2025 03:34
17ekim öğle saatlerinde. Üst bacakta bir şey sokmuş gibi bir kızarıklık vardı. Arı veya sinekten şüphelendirler. Ayrıca da ateşi olduğuiçin ve vücudunda enfeksiyon olduğu için serum yaptılar şişlik biraz indi. Kan sonucunda enfeksiyon çıktı. Bebeğim o bölgeye dokun durmuyordu ve dokununca ağlıyordu. Şimdi yine kontrol ettiğimde şişlik var, o bölgede ateş var , sıcak ve dokunduğumuzda yine acıdığı ağrı çektiği anlaşılıyor.
Doktor bu durumun çok önemli olmadığını ve şu an alerjik ilaç verirsek şu an durumuna sebep olabileceğini söyledi.
Şu an yine aynı semptomları yaşamak beni rahatsız ediyor yolunda gitmeyen bir şeyler var gibi.
Doktor bu durumun çok önemli olmadığını ve şu an alerjik ilaç verirsek şu an durumuna sebep olabileceğini söyledi.
Şu an yine aynı semptomları yaşamak beni rahatsız ediyor yolunda gitmeyen bir şeyler var gibi.
A
Ayşegül Ü.
18 Ekim 2025 04:53
Elif hanım bebeğinizi en iyi siz tanırsınız, daha kapsamlı araştırma yapan bir yere şehir hastanesi veya eğitim araştırma hastanesine gitmenizi tavsiye ederim. Acil şifalar 🙏🏻🤍🌻