Bebeğimi Mutlu Edemiyor Gibi Hissediyorum
111 görüntüleme
N
Nur Ş. ..
3 Ekim 2025 13:46
4 aylık bir kızım var. Uykusundan uyandığında sadece gülücükler atıyor ama sonrasında ağlamaya başlıyor. Ne yaptırırsam yaptırayım asla sanki mutlu olmuyor gibi sürekli huzursuz sesler çıkartıp arkasından ağlıyor. Bazen asla susturamıyorum. Ne yapacağımı şaşırıyorum. Nasıl bir yol izleyebilirim?
H
Hatice E.
3 Ekim 2025 15:14
Selam canım benim önceliklesen çokgüzel ve özel bir annesin. Benim oğlumda şuan 3,5 ayıyarıladık10 gün sonra 4 aya girecek. Yaşadığın dönem suanda 4.ay atak evresi bu evreyi atlatan tüm arkadaşlarımla konuştum hepsi zor bir dönem olduğunu biraz sabretmek gerektiğini söyledi. Bol ağlamalı bol kucakli bir dönem bekliyor bizi. O ağladığında belki sen de benim gibi bazen dayanamayıp ağlıyorsundur ben neyi yanlış yapiyorum iyi mi bakamıyorum diye ama bunlar normal şeyler eminim ki topikte 10 anneden 9 u böyle düşünüyordur. Sana bunları söylüyorum çünkü çok yakın zamanda bende ayni şeyleri yaşayacağım. Yalnız değilsin yalnız değilim.Biz çok iyi anneleriz 💙
N
Nur Ş. ..
3 Ekim 2025 15:36
Evet gerçekten çok zor bir dönemmiş. Dediğin gibi bazen ben de onunla ağlıyorum. İnşallah atlatıcaz bu dönemi, çok teşekkür ederim güzel mesajın için 🥹💜
S
Sema Ç.
8 Ekim 2025 08:19
Benim 3.5 aylik ve 2 gundur asiri mizmizlanmaya basladi kucagimda kalmak istiyor surekli yatirdigimda agliyot iş yapamaz oldum ne oluyor bir rahatsizligimi var diye dusunmeye basladim oysaki cok sakin bir bebekti sonrasinda 4. Ay atagina giris mi yaptik diye dusunmeye basladim hayirlisiyla cabuk aylatiriz insallah dun biraz cildirtti beni 😂
H
Hatice E.
11 Ekim 2025 09:16
Şuan aynı durumdayız hangi arkadaşımla konuştuysam 4 Aydedi bolağlamalıbol kahkahalıbir dönenbizi bekliyor😅