Bebeğimi Kucağımdan Zorla Almaları
219 görüntüleme
E
Eylül
30 Eylül 2025 04:10
Bebeğim 2 aylık bu gün babaannesine ziyarete gittik önce kucağımda uyumak üzere olan bebeğimle telefonda bankayla konuştuğum için almak istedi ver ben uyuturum diye hayır gerek yok desem de ısrarla almak istedi bu sırada bebek ağlıyor telefonun ucunda banka bir yandan kartımı çantada bulmaya çalışıyorum artık gerildim ve hayır gerek yok ben geriliyorum ama böyle olunca dedim ve vermedim. Uzaktan teklif etse belki zorlandığımda ben rica edecektim alır mısın diye ama başıma gelip ısrarcı olunca kendimi kötü hissediyorum. Aynı akşam ısrarla çay iç sen diye almak istedi bu sefer eşimde yanımızda yok böyle içerim huzursuz şu an dedim. Ama bu söylediğim hiç duyulmamış gibi bebeğimi çekmeye başladı o kadar sinirlendim ki gerek uok vermicem dedim en sonunda ama çekmeye devam ediyor artık eşim üst üste bırak anne dedi ve öyle bıraktı. O çekiştirmesi hala gözümün önünde bir daha gitmeyi düşünmüyorum çünkü aşırı rahatsız oldum. Aynı durumu yaşayan var mı ben mi abartılı duygular içindeyim.
F
Fatma S. ..
30 Eylül 2025 04:30
Sevgililik nişan evlilik derken 8 senedir böyle artık biz öyle kabul ettik.kadının içi durmuyor.Aslında kötü bir niyeti yok ama insan bi yerden sonra rahatsız oluyor.kızım 2.5 yaşındayken bigün kahvaltı yapıyoruz birlikte sürekli bişeyler yedirmeye çalışıyor ona. O da herzaman kendi yer. En sonun da dayanamadım anne rahat bırak çocuğu dedim ki kızımda arkasını döndü ona ben böyle yicem dedi😂
F
Fatma S. ..
30 Eylül 2025 04:36
Şimdi 3.5 yaşında kızım kendi sürekli birşeyleri yapmaya çalışıyor ama kayınvalidem ve kayınpederim sürekli gel yardım edelim diyorlar. Çocuk yapmaya çalışıyor yapıyorda ama onlar sanki çocuğun yardıma ihtiyacı varmışta ben yardım etmiyormuşum gibi davranıyorlar.çocuk birşey yiyecek mesela önce yrmeyini yeseydi diyor ee ben biliyorum onun yemek saatini ki başka birşey yemesine izin vermişim ama yok herşeye karışır.eşim sürekli uyarır ama dediğim gibi içi durmuyor illa karışacak
T
Tuğba B. ..
30 Eylül 2025 05:05
Aşırı tepki vermişsiniz bence sonuçta babaannesi.
F
Fnd
30 Eylül 2025 05:25
Bence gayet haklısınız neticede hala lohusasınız. Ben de yaşadım böyle şeyler kayınvalide kayınpeder görümce her neyse lohusalığınıza ve bebeğinizle o anki iletişimize karışmamalı. Siz tutmak istiyorsanız siz tutacaksınız. Çocuğun her şeyin sadece anne ve baba karar verir. Aşırı tepki vermemişsiniz.
D
Damla E. Y.
30 Eylül 2025 05:35
bence normal zamanda olsa bu kadar tepki verip takmazdınız diye düşünüyorum şu an lohusa döneminde ekstra hassas oluyoruz. bende benzerini yaşadım babannesine kahvaltı yapmak icin verdim 2 aylık bebeğimi ve 2 dk geçmeden küçük kuzeni öpmek istedi hiç dikkat etmedi gözünden dudağının kenarından öptürdü ben daha öpmeye korkarken böyle bir şey yaşadım normalde büyük olsa biraz veya ben yeni doğum yapmış olmasam takılmazdım ama çok sinirlendirmişti bu durum beni
A
Ayşegül Ü.
30 Eylül 2025 06:07
Sizden izin alması gerekiyor, siz zaten vermek istememişsiniz ,almak için bu ısrar niye? Benim de yavrum 2 aylık, babannesi güya oğlumu severken sürekli beni şikayet ediyor, kendi bildiğini yapmak istiyor. Gidip ellerinden öpüyor. Sonra da bana çocuğu hasta etme diyor.
M
Merve S.
30 Eylül 2025 06:27
Size yardım etmeye çalışan kişilere bence çok tepki vermeyin.. muhtemelen lohusalıktan alınganlık gösterdiniz belki de haklısınız ama zaman geçtikçe biri bebeğimi bi tutsa da bende bi kahvaltı yapsam diyor insan.. ben tek başıma desteksiz 2 çocukla uğraşıyorum ve şuan o kadar isterdimki biri çocuğumu oyalasın bende bi işimi halledeyim.. yani bazı durumları fırsata çevirin bence :)
E
Eylül
30 Eylül 2025 06:42
Beni aşırı ısrar rahatsız etti açıkçası sonuçta küçük bir bebek çekiştirmek niye bir yeri incinir düşüncesi olmadan çocuğumu çekiştiren birine de emanet etmek o an zaten içimden gelmez. Tabi ki babaanne anneanne yardım eder bende her zaman kendi isteğimle bebeği veririm ama hayırdan anlamamak yoruyor. Allah hepimize kolaylık versin sonuçta nesiller arasında büyük farklılıklar var ve çatışmalar ister istemez oluyor olacak da. Desteğiniz için teşekkürler.