Bebeğime Gece ve Gündüzü Nasıl Alıştırdım

110 görüntüleme
Fadile B.

Fadile B.

16 Ağustos 2025 04:56
Öncelikle bebeğim 3 ayın 3 ayını doldurana kadar ona bıraktım gece uyumak istediyse gece gündüz uyumak istediyse gündüz uyuttum 3 ayından sonra gündüzleri uyusa bile perdeyi açıyordum Güneşin doğduğunu artık uyanması gerektiğini söylüyordu sonra bebeğim gün doğumuna doğru artık Uyanmaya başladı ilk uykusunu Uyandıktan sonra iki buçuk saat sonra uyudu gece olduğunda ise bir hafta boyunca bütün ışıkları kapatıp karanlık olduğunu ve Uyumamız gerektiğini söyledim ninniler söyledim ve bu süreci böyle atlattık ve alıştık biz

Bebeğim şu an tam 6 ayını doldurdu
Sabah 6.30 7.00 arasında uyanıyor akşam 8'den sonra sabaha kadar asla uyanmıyor
G

Gamze Ö.

16 Ağustos 2025 06:16
Ne kadar doğru bilmiyorum ama ben 20 gün olduktan sonda kırmızı ışık kullanmaya başladım gece ve akşam 6-7 arası bıraktım yanımızda kendi kendine uyumaya başladı bu düzeni bozmadım en geç 8 de akşam uykusuna başlıyor sabah 6-7 ye kadar uyuyor 11-12 arası besliyorum şimdi bebeğim 5 aylık oldu gece uyanmıyor nerdeyse 40 günlük olduktan sonra gece uyanmasını ve beslenmesini bıraktı zaten sadece 1 sefer uyanıyordu onu da bıraktı rutini oluşturmak çok önemli faydası oldu mu bilmiyorum ya da ne kadar doğru yaptım her sabah uyanınca gündüz olduğunu anlasın diye her uyandığında önce besledim sonra hemen banyo ve masaj yaptım oyun oynadık bu şekilde yaptım ben inşallah değişmez
M

Meltem G.

16 Ağustos 2025 06:17
Maasallah çok güzel uyku dongusu olusturmussunuz
M

Merve

16 Ağustos 2025 06:43
Benim kızım 5.ayını bitirdi. Bu zamana kadar gece hiç uyanmıyordu son bir haftadır sürekli gece iki üç kere en az uyanıyor anlamıyorum ne olacak gündüz yarım saat uyuyor ister destekli uyusın ister kendi kendine uyusun fark etmiyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir