Bebeğim Uykusunda Oturmaya ve El Sallamaya Başladı?
154 görüntüleme
H
Hatice K.
6 Ağustos 2025 21:18
8 aylık bebeğim kendini kaldırıp oturmayı öğrendi. 1 aydırda bay bay yapıyordu. dün geceden beri uykusunda kalkıp oturuyor sağa sola bakıyor el sallıyor sonra devrilip uyuyor bazende devriliyor ama ağlıyor uyumuyor. çok korkuyorum ya ben. evet öğrendiği şeyleri hep gece yapıyordu ama bu korkutucu. ben uyurken daha hiç karşılaşmadım ama ben uyuduğumda uyandığımda tepemde oturuyor ve el sallıyor olsa çok korkarım galiba
S
Sema
6 Ağustos 2025 21:20
Bebeğinizin gün geçtikçe becerileri artıyor ve uykusunu bölmesine sebep normal şeyler. Çünkü gün içinde farklı bir şey öğreniyorlar ve uyumak istemiyorlar sürekli o hareketi yapması da gayet normal. Zamanla düzelir

Beyza E.
6 Ağustos 2025 21:23
Şöyle bir düşündüm de ben de korkardım 🤭 yeni bir şey öğrendiğinde unutacaktır, merak etmeyin bir kaç güne geçer bile
H
Hatice K.
6 Ağustos 2025 21:24
tez zamanda düzelsin akıl sağlığımı kaybetmek istemiyorum ☺️ ve evet çok korkutucu 😂
H
Hatice K.
6 Ağustos 2025 21:25
videosunu çektim kameradan yani instagram tiktok falan paylaşsam viral olur o kadar komik 🤣
B
Beray K.
6 Ağustos 2025 21:34
Benim kızım da yapıyordu özellikle atak zamanlarında 🤷🏼♀️ Yeni beceriler edindikçe uykuyu reddediyorlar uyumak istemiyorlar uyuduklarında ise içgüdüsel olarak başardım hissiyle olsa gerek yapmaya devam edebiliyorlar😂
Ş
Şevval N. K.
6 Ağustos 2025 21:35
Korkunç olsa da güzel deneyimler bunlar bence
A
Asya A.
6 Ağustos 2025 21:45
Yaa çok tatlı bence 😂
H
Hatice K.
7 Ağustos 2025 17:36
tatlı ama bilmiyorum tırsık bişeyde 😂