Bebegim Surekli Kusuyor Yardım!

96 görüntüleme
B

Büşra N. T. ..

16 Eylül 2025 14:48
5 haftalık bir bebeğim var. Erkek. Doğum kilosu 3.100 Gr. Şuan 5 kilo olmak üzere. Anne sutu ile besleniyor ama hemen hemen her beslenmeden sonra kusuyor. Özellikle bugün aşırı derecede kustu. Nedeni ne olabilir.
Benim yediğim herhangi bişey dokunuyor olabilir mi. Yafa reflü mu. Bu sorunu nasıl cozebilirim. Günde yaklaşık dolu beş bez çıkarıyor. Teşekkür ederim 🙏🙏
H

Hülya A. ..

16 Eylül 2025 14:51
Merhaba çok beslendiği için kusuyor olabilir. Buna dikkat ettiniz mi eğer bu seçenek mümkün değil ise reflü olma olasılığı yüksek. Geçmiş olsun.
B

Büşra N. T. ..

16 Eylül 2025 14:53
Reflü ise nasıl coZebilecegimi biliyor musunuz. Önerileriniz olur mu şimdiden teşekkür ederim 🙏
B

Betül ..

16 Eylül 2025 14:58
Kilo kaybı yoksa korkmayın. Benim oğlumda öyleydi 6 ayında geçti kusması her emmeden sonra kusardı. Geceleri reflü yatağında yatırdım hep.
Rasime Ç. .

Rasime Ç. ..

16 Eylül 2025 15:06
Benimde aynı durum söz konusuydu sadce anne sütüyle besleniyor bazen çürük bazende normal gazını çıkarırken kusuyordu bende 1 hafta boyunca sütümü sağdım ve önce 60cc verdim baktım doyuyor daha sonra yediyinde doymadığında ağlamsından anladım artırdım yavaş yavaş sonra her emzirmede dk tutum 10 dk emizrmek yetiyordu bu şekilde çözdüm bebek memeyi bırakmak istemediği için emmek istiyor gelen sütü yutuyor fazlasında rahatlamak için kusuyor
Esenay Ç. .

Esenay Ç. ..

Emzirme Danışmanı

24 Eylül 2025 09:11
Bebeğinizin kilo alımı çok fazla bu nedenle de tok olduğu için bebek kusuyor bebeğinize lütfen ısrar zorlama yaparak emzirmeye çalışmayın ne kadar çok beslerseniz bebek o kadar çok tepki verir ve kusar reflü de aslında kendi elimizle yaparız sütünüzün akışını kontrol edin hızlı Akışta süt geliyor olabilir ve Bebek’te tolere edemediği için kusuyor olabilir. Arada kaldığınız durum olursa 05060389958 numaralı hat üzerinden benimle iletişime geçebilirsiniz

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir