Bebeğim Sürekli Ağlıyor

125 görüntüleme
Fatime K. .

Fatime K. ..

6 Eylül 2025 09:13
Sevgili anneler , bebeğim 2 ay 10 günlük . Ağlayarak uyanıyor ağlayarak uyuyor . Uyuduğunda da sürekli kem küm elleri ayakları sürekli hareket halinde . İlk ay bir gün aksamdan sabaha kadar ağladı doktor kanına tiroid ıne idrara karnına böbreklere baktı . Bize metsil ve tribudat ilacını yazdı kullanıyoruz hala ama bebeğim hala ağlıyor gündüz çok olmasada akşam oldu mu gözyaşları hüngür hüngür akıyor. Süt içerken bile ayağını vuruyor sürekli. Gene doktora mı götürsem .bu arada kaka yapıyor gazını çıkarıyor acaba az mı çıkarıyor sürekli mi gazı var anlamadım. Ultrason dan bakınca gazı çok yok demişti doktor. Ne yapayım bilmrum
E

Eliff

6 Eylül 2025 09:33
Aynı sorunu bende yaşıyorum . 13 günlükken gaz şikayetlerimiz başladı. Uyurken , uyanırken , beslenirken sürekli ağlıyordu. Bizde gaz damlası vs. Kullanıyoruz . Her beslenme öncesi masaj yapıyorum gece gündüz farketmeksizin. Altan , üstten gaz çıkarıyor ama hala gaz sancılarımız devam ediyor . Şu an 46 günlük . Yapılan muayenelerde başka sorun yoksa gazlı bir bebek olduğuna kendinizi alıştırın ve bunun bir süreç olduğunu 4 aya kadar böyle devam edeceğini bilin. İnşallah tez vakitte Bebeklerimizde gazlar gider 🙏Birde Gaz damlanız etki etmemiş olabilir her bebeğe her damla iyi gelmiyor . Biz 3. Kez damlasını değiştik şu an yeni damlasını gözlemliyorum etkisi olacak mi diye. Size tavsiyem aç karnına sürekli masaj yağıyla masaj yapın en büyük faydası masaj. Damlalar bir yere kadar etki ediyor .
Nurhak B.

Nurhak B.

6 Eylül 2025 09:40
Metsil bebeğimde kusma yapmıştı bigaia diye bi damla kullandım gaz sancısına çok iyi geldi .biraz daha büyüyünce bitiyor gaz sancıları 🙃 az daha sabır
H

Hülya A. ..

6 Eylül 2025 09:44
Benim bebeğim kolikti şu an 4 buçuk aylık. Ayni sikayetler vardi. Muhtemelen gaz problemi yaşıyor bebeğiniz. Değerler temizse endişelenmeyin bu geçici bir durum. Üniversite hastanesine gittiğimizde ordaki prof bize bir gaz damlasını 1 hafta kullanın baktınız işe yaramıyor değiştirin dedi. Ben de bu kadar kısa sürede degsitirmek zararlı olur diye düşündüm ama deneyerek bulduk. Bize sab simpleks çok iyi geldi yani biraz da olsa rahatlattı.
Fatime K. .

Fatime K. ..

6 Eylül 2025 09:54
Teşekkürler sevgili anneler .

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir