Bebeğim Sürekli Adımlamak İstiyor

89 görüntüleme
Z

Zeynep D.

6 Ekim 2025 11:16
Bebeğim 4 aylık ve doğduğu zamandan itibaren adımlama refleksi var ve sürekli haraket edip adım atma isteği oluşuyor yatırdığım zaman huzursuz oluyor
G

Gözde K.

6 Ekim 2025 12:41
Benimde 3.5 aylık oğlum sizin bebeğiniz gibi oturmak yada ayaklarının üzerinde durmak istiyor yatırdıkça ağlıyor
Z

Zeynep D.

6 Ekim 2025 13:16
Normal bir durum mu bilmiyorum bu kadar istekli olmaları
Yasmina Y. Ö.

Yasmina Y. Ö.

İç Mimar

6 Ekim 2025 13:52
Benim bebeğim de öyle bugun 8 aylık oldu. Koltukaltlarından destekleyince yürüyor. 6.aydan sonra doktorumuz engelleme, ayağa kaldır, adımlamasına yardımcı ol. Bebeğinin emeklemesini de bekleme. O yürümeye hazırlanıyor demişti. Sanırım bazı bebekler yürümeye hevesli oluyorlar
D

Damla B.

6 Ekim 2025 14:10
Benim kızım da 4 aylık.3 aylıktan beri oturmak istiyor kucağımda oturtuyodum artık destekli oturuyor sırtı yere değince basıyor çığlığı.ayaklarını yere koyunca da ileri gitmek istiyor. Valla napıcaz bilemedim
Fatma T. .

Fatma T. ..

Uzm. Hemşire

6 Ekim 2025 14:19
Merhaba anneler gayet normal bir durum bazıbebekler emeklemeDen yürür, erken yürür bebeğiniz gelişimi kendine özgüdür. Destekleyebilirsiniz omurgalarini yormadan destekli kucakta oturtma yapabilirsiniz.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir