Bebeğim Memede Uyumayamı Alıştı ?

71 görüntüleme
Y

Yeliz A.

6 Ocak 2026 06:28
Merhabalar güzel anneler bebeğim akşam dokuz bucuk on gibi uyumaya basladı. Normalde 11:30 da uyur gece dörtte altı bucukta kalkar geri uyurdu şimdi erken uyuyor ama gece neredeyse bir saatte iki saatte bir uyanıp meme emip on dakikada geri uyuyor. Burnuda hafif tıkalı temizliyorum gece yatmadan önce ondanmı uyanıyor yoksa memede uyuma döngüsünemi alıştı napmam gerekiyor
Ilgım G.

Ilgım G.

6 Ocak 2026 06:56
Merhabalar benim de bebeğim memede uyuyor ancak bu benim için çok rahatlatıcı bebeğiniz ne kadarlık, ilk 6 ay bence çok normal. Uyku alışkanlığı kazanmak için erken bir süreç oluyor. Bir de benim açımdan fırsatım varken onun bana istediği kadar temas etmesini daha doğru buluyorum açıkçası
Y

Yeliz A.

6 Ocak 2026 07:13
Bebeğim üçüncü ayının sonunda sayılır evet emmesi benim için sorun değil ama gece cok sık uykusunun bölünmesi üzücü
B

Büşra K. ..

6 Ocak 2026 10:08
4. Ay ataklarıdir gelip geçici benim oğlumda 3.5 aylık birgun 4 saat kesintisiz uyurken birgun saat başı uyanıyor memeye alınca uyumaya devam ediyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir