Bebeğim Hasta Oldu

90 görüntüleme
A

Ayla K.

30 Ekim 2025 09:04
Yarın 4 aylık olacak oğlum dünden beri sürekli burnu akıyor öksürüyor hapşırıyor ateşi çok şükür şimdilik yok her hapşırdığında baloncuk şeklinde sümük akıyor burnundan doktora gitsek oradaki çocuklardan daha çok dhastalık kapar diye çok korkuyorum napacağımı bilmiyorum
B

Büşra T.

30 Ekim 2025 09:15
Öyle düşünme çok rahatsızsa çocuk git kontrole
Fatma T. .

Fatma T. ..

Uzm. Hemşire

30 Ekim 2025 09:30
Merhaba ateş takibi yapın burnunu beslenme önceleri mutlaka açın uyutmadan burnunu acin solunumu takip edin hızlanma ya da degisiklik ya da karın solunumu olursa hemen doktora başvurmanız gerekir hangi durumlarda doktora başvurmanız gerektigine Instagram sayfamdan bir gözatin geçmiş olsun https://www.instagram.com/uzman_pediatri_hemsiresi?igsh=ZG1idXU5dTI2emc=
A

Ayla K.

30 Ekim 2025 09:35
Evet gece de uyandığında emzirmeden burnunu açtım şimdi de öyle yapıyorum ama ciğerlerine iner diye korkuyorum doktor randevusu aldım bugün hem 4. Ay kontrolü için götürüp hemde şuanki durumundan bahsedeceğim doktorumuza
Ülkü A. B.

Ülkü A. B.

31 Ekim 2025 13:40
Benim bebeğimde aynı şekilde benden bulaştı hasta oldu, sürekli burnunu temizledik ve serum suyundan hava verdik günde 2 kez. Onun dışında bir şeye gerek kalmadı 4 5 güne geçti içiniz rahat olsun
Ülkü A. B.

Ülkü A. B.

31 Ekim 2025 13:41
Ve de bol bol temiz hava çok önemli

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir