Bebeğim Grip Oldu

111 görüntüleme
A

Ayla K.

22 Eylül 2025 10:43
Arkadaşlar merhaba havalar malum serinledi oğlum 1 hafta sonra 3 aylık olacak bugün öksürmeye hapşırmaya başladı çok korktum grip mi oluyor diye sizin bebeklerinizde de grip tarzı öksürük hapşırık olduğunda napmıştınız ne kadar sürmüştü hastalığı?
F

Figen ..

22 Eylül 2025 11:04
ayla hanım çok geçmiş olsun bu tarz durumlarda 3 ayını geçmemiş bebeklerde doktor kontrolü şart genelde bence ilaç kullanmadan önce doktora gösterin
A

Ayşegül Ü.

22 Eylül 2025 12:02
Benim oğlum da 2 aylık, gece öksürünce sabahına ASM’ye gittik, doktor ciğerlerini dinledi . Siz de bi ciğerlerini dinletin isterseniz, ne durumda olduğunu bilip ona göre müdahale edersiniz. Ben serum fizyolojik ile burnunu temizledim, ateş takibi yaptım ve sık besledim.
B

Betül Ç.

22 Eylül 2025 12:17
Büyük kızımdan bulaşmıştı 1 aylıktı. Burun akıntısı olmuştu. 1 gece sürdü ama ömründen ömür gitti dün gibi hatırlıyorum. Emiyorsa korkma çabuk toparlanıyorlar. Ateş yoksa geçer ama ateş varsa doktor görmeli 3 ay altını. burnunu temizleyin serum fizyolojik damlatıp otri bebeyle çektim ben sürekli. Geçmiş olsun
A

Ayla K.

22 Eylül 2025 14:19
Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar evet anne sütü alıyor şimdilik çok şükür ateş olmadı öksürük ve burun akıntısı oldu yarın da böyle olursa bi doktora gideceğim

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir