Bebeğim Grip Oldu
111 görüntüleme
A
Ayla K.
22 Eylül 2025 10:43
Arkadaşlar merhaba havalar malum serinledi oğlum 1 hafta sonra 3 aylık olacak bugün öksürmeye hapşırmaya başladı çok korktum grip mi oluyor diye sizin bebeklerinizde de grip tarzı öksürük hapşırık olduğunda napmıştınız ne kadar sürmüştü hastalığı?
F
Figen ..
22 Eylül 2025 11:04
ayla hanım çok geçmiş olsun bu tarz durumlarda 3 ayını geçmemiş bebeklerde doktor kontrolü şart genelde bence ilaç kullanmadan önce doktora gösterin
A
Ayşegül Ü.
22 Eylül 2025 12:02
Benim oğlum da 2 aylık, gece öksürünce sabahına ASM’ye gittik, doktor ciğerlerini dinledi . Siz de bi ciğerlerini dinletin isterseniz, ne durumda olduğunu bilip ona göre müdahale edersiniz. Ben serum fizyolojik ile burnunu temizledim, ateş takibi yaptım ve sık besledim.
B
Betül Ç.
22 Eylül 2025 12:17
Büyük kızımdan bulaşmıştı 1 aylıktı. Burun akıntısı olmuştu. 1 gece sürdü ama ömründen ömür gitti dün gibi hatırlıyorum. Emiyorsa korkma çabuk toparlanıyorlar. Ateş yoksa geçer ama ateş varsa doktor görmeli 3 ay altını. burnunu temizleyin serum fizyolojik damlatıp otri bebeyle çektim ben sürekli. Geçmiş olsun
A
Ayla K.
22 Eylül 2025 14:19
Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar evet anne sütü alıyor şimdilik çok şükür ateş olmadı öksürük ve burun akıntısı oldu yarın da böyle olursa bi doktora gideceğim