Bebeğim Emmiyor

105 görüntüleme
Reyhan Y.

Reyhan Y.

18 Eylül 2025 21:32
Merhabalar 8 aylık bebeğim var gündüzleri emmiyor ma ma da içmiyor sadece ek gıda ile besleniyor ancak geceleri gayet güzel emiyor ne yapabilirim?
S

Seda A.

23 Eylül 2025 18:32
Ben de aynı durumdayım. Bu aya kadar çok severek ve isteyerek emiyordu ama şu an sadece uyku öncelerinde emiyor onun dışında 1 dk bile zor emziriyorum çok moralim bozuk
Reyhan Y.

Reyhan Y.

23 Eylül 2025 18:34
Seda hanım 2 gündür solgar bira mayası tableti kullanıyorum sürekli sağım yapıyorum birazcık daha iyi oldu
Esenay Ç. .

Esenay Ç. ..

Emzirme Danışmanı

23 Eylül 2025 19:12
Merhaba gündüz çok fazla katı gıda veriyor olabilirsiniz ve tok olduğu için emmek istemez. Katı gıda ve anne sütünü dengelemenizi önerir ve ısrar zorlama yapmamanızı öneririm.
S

Seda A.

23 Eylül 2025 19:51
@Reyhan Yıldırım Reyhan hanım çok teşekkür ederim. Bu kullandıklarınız bebeğin daha çok emmesini mi sağladı anlayamadım? Sütüm var cünkü benim ama gündüzleri emziremiyorum uyku öncesi hariç
S

Seda A.

23 Eylül 2025 19:52
@Esenay Çıtır Esenay Hanım, ben kahvaltı ve akşam öğünü şeklinde iki kez ek gıda veriyorum. Bebeğim sabah uyandığında, ilk uykuya geçerken, ikinci uykuya geçerken, uyandığında belki çok kısa ve gece uykuya geçerken emiyor sadece. Gece 1-2 kez emiyor ama bunun dışında yani uyku öncesi hariç emmiyor. 3-4 saatte bir uyuyor iki uyku yapıyor. Neden böyle oldu anlamıyorum cok moralim bozuluyor bu duruma

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir